Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] O ludziach co boją się grac rankedy

adrian200023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest gra, i większość ludzi też idzie takim tokiem myślenia. Wszędzie masz ludzi, któremu nie zależy, w szkole, na dworze, czy w wirtualnym świecie. Grasz dla stracenia czasu, zabawy, lub dlatego że po prostu lubisz w to grać, masz przy tym frajdę i się cieszysz. Jeżeli grasz zdecydowanie lepiej niż twoja obecna liga, wyjdziesz bez problemu. Udało mi się wyjść do diamentu dwa razy, na dwóch serwerach. Wybiłem się grając swoimi najlepszymi pickami, i na pewno nie surrenderem w 20 minucie. Grajcie do końca, a co najważniejsze, nie płaczcie jak gimbus bo przegrywacie. Lose = Next game.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wszystko to przez trolle w V i I dywizjach bo ludzie nie potrafią grać więc i innym grę utrudniają ...

Lepiej przeczytaj co napisałem wyżej, zanim zaczniesz spamować. TO NIE WINA TROLLI, WINA TEGO, ŻE NIE UMIECIE WYGRAĆ SAMEMU/POMAGAĆ TEAMOWI.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...