Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Aegis jest dobry na wrota .?

Jebudubu12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aegis jest genialny na wrota między innymi dzięki jego umiejętnościom specjalnym ;)

Opublikowano

Jeśli chcesz bić alieny, robić wrota kup aegisa, natomiast jeśli chcesz latać na wyloty, to polecam starego dobrego golca :)

aegis wydaje się być stworzony do robienia wrót :) oszczędzisz sobie dużo czasu jak często robisz wrota :) nie będziesz marnował czasu na repanie...

­Keelah se'lai

Opublikowano

-Aegis

Pozniej romb, i pozniej krab (bijesz na krabie z full bo2, jak sie konczy oslonka to wbijasz na romb i sie oslonka repie, a hp dopiero wtedy po 20% tracisz, bo full bo2 + krab = 100% oslony, czyli hp pada po oslonie...

-Pet, expisz go tylko na 8lvl (dalej tylko wiecej paliwa bierze i i drozsza naprawa ;/)

-Kamyk 3

-Drugi hangar na golca ktory bedzie na wyloty (golec za 2-3mln kr mozna przeciez wylicytowac z rana o 6 :D na pl1 przynajmniej... ja swojego niedawno tam licytowalem za 700k :D)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

ee tam teraz jak zrobili repanie sie w locie no to kazdy statek na wrota dobry bo odlecisz kawalem no i juz cie robot lecczy ... No ale polecam ci tez aegisa bo jest naprawde fajny stateczek :) co do bicia statkow Aegis nie jest niczym gorszy od golca to ze ma o 5 laserow mnie to nie znaczy ze gorszy bo zobaczcie jezeli ma troche mnie bicia to za to umiejetnosci z ktorych uzywajac w walce dostanie 340 tys hp oraz 75tys oslonki sadze ze to w walce wyrownuje sie z golcem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...