Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Złote skrzynki w CA

SietlikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A gdzie oprócz tablicy można jeszcze to zdobyć (aktualne).

Albo jak samemu to zrobić ?

W 1 dzień nagrywasz cały dzień, w 2 dzień odtwarzasz i spisujesz kolejność permów wraz z sekundą na której klatce wylatuje perm, w 3 dzień wyliczasz międzyczasy, i w 4,5,6,7 dzień możesz używać, bo do next update wszystko się miesza.

Opublikowano

Ogólnie dużo osób wciska bajki, że mają sposób na zwiększenie prawdopodobieństwa wylosowania perm itema(nie radzę w ogóle słuchać takich ludzi, to totalni scammerzy, którzy czekają, żeby okraść czyjeś konto lub też naiwni gracze), nie ma sposobu, żeby zwiększyć szansę na perma ze skrzynki czy coś, ja otwieram niemalże codziennie jedną skrzynkę od początku job'ów i najlepsze co mi poleciało to jakiś(nie pamiętam już jaki) mg za nx na 30 dni, ogólnie 90% szans, przy otwieraniu tej skrzyni, że wypadną Ci exp passy/gp passy. Następne 9% to szansa na speca, jakąś broń na 1 dzień, a 1% to szansa na coś lepszego. Ogólnie, nie zniechęcam oczywiście do robienia job'ów na Black HiSec Key'e, ale stanowczo odradzam kupowania tych kluczy za nx. Już lepiej kupić jakiegoś miniguna/flamethowera na ft lub m32/claymore na qr'y, a przy mniejszych funduszach coś innego, nawet na krótki okres. Powtórzę jeszcze raz, nie wierzcie w te ściemy, ostatnio zauważyłem, że jest to jeden z popularniejszych i wygodniejszych sposobów złodziei na kradzież konta lub też gp czy nx.

Opublikowano

Nie, mogę Ci pokazać jak koleś w ciągu 1 dnia wyłapał 5 permów, i spóźnił się na sopmoda, wszystko było ustawiane wg. listy ;)

http://www.youtube.com/watch?v=abU-4cocAYA - proszę bardzo tam gdzieś pod koniec albo w środku się spóźnia ;).

Już link poprawiony ^^.

tam od 1 min widać, że czeka (mierzy czas).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...