Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Złote skrzynki w CA

SietlikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głównie wypadają spece, kolory nicku, zmiany, resety statystyk itd. To akurat leci na perma. Ale szanse są bardzo małe. Zazwyczaj lecą Exp pasy lub GP pasy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A jak mieć największe prawdopodobieństwo, że wyleci spec lub kolorek, a nie GP i Exp.

Są płatne listy,ale nie masz 100% pewności,że sprzedający da ci aktualną liste.

Opublikowano

To, że są listy to nie wiadomo, ktoś sobie po prostu mógł wymyśleć jakiś "szyfr" i zbijać na tym kasę lub itemki w grze.. Moim zdaniem taka lista to fake i takiego czegoś nie ma. A jeżeli już, chciałbyś kupić taką "listę" to najczęściej w grze za czarne kluczyki.

Opublikowano

To, że są listy to nie wiadomo, ktoś sobie po prostu mógł wymyśleć jakiś "szyfr" i zbijać na tym kasę lub itemki w grze.. Moim zdaniem taka lista to fake i takiego czegoś nie ma. A jeżeli już, chciałbyś kupić taką "listę" to najczęściej w grze za czarne kluczyki.

Nie jest fake, sprawdziliśmy ją kiedyś i działa, tylko co update się zmienia, na początku też tak do tego podchodziłem.

Opublikowano

Od graczy ewentualnie jakieś fora gdzie płacisz grubą kasę lub kluczyki (+20 sztuk).

Nie jest fake, sprawdziliśmy ją kiedyś i działa, tylko co update się zmienia, na początku też tak do tego podchodziłem.

Kupiliście ją czy co? Bo nie wiem, kto by wydał kasę na listę skoro krąży ich cała masa i nie wiadomo czy fake czy oryginał. A taka lista to za darmo nie pójdzie po za tym masz 2 tyg. zanim update będzie.. Więc licząc tak to +/- 12 permów jest.

Opublikowano

Dektored się na tym zna, trzeba 4 dni aby taką listę zrobić.

Opublikowano

Od graczy ewentualnie jakieś fora gdzie płacisz grubą kasę lub kluczyki (+20 sztuk).

Kupiliście ją czy co? Bo nie wiem, kto by wydał kasę na listę skoro krąży ich cała masa i nie wiadomo czy fake czy oryginał. A taka lista to za darmo nie pójdzie po za tym masz 2 tyg. zanim update będzie.. Więc licząc tak to +/- 12 permów jest.

Ja kiedyś znalazłem taką listę na forum nexona, wkleiłem ją na te forum ale Dektored sprawdził i powiedział że jest stara (nawet sam sprawdzałem i również się nie zgadzało)

Musiałbyś poszukać i popytać ale raczej nie dostaniesz jej za darmo.

Opublikowano

Sprzedają czasem takie listy na tablica.pl, ale nie masz pewności, ze ona jest najnowsza. Albo mozesz zagadac do jakis ogarow, np ligi cienia (podobno mają), moze Ci sprzedają.

Po prostu z tym to jak z kupnem kota w worku. A cena? Ostatnio widzialem za 20 zl.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak dla mnie to mit, czym więcej klikasz tym masz większę szanse na perma.

Czym więcej klikających tym lepszy perm... a nie że kupisz listę wstaniesz o 3 rano i 50 kluczy złotych otworzysz i nie dostaniesz to co chcesz.

Chyba że w nexonie jest przeciek ... bo wątpie aby np. codzięnie o np. 7 rano bd wypadał vip bo tak mają ustawione w systemie gdyby tak było to by każdy kupił 1 złoty kluczyk aby wylosować tego vipa. Loteria i czysta loteria no i szczęście.

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Jak dla mnie to mit, czym więcej klikasz tym masz większę szanse na perma.

Czym więcej klikających tym lepszy perm... a nie że kupisz listę wstaniesz o 3 rano i 50 kluczy złotych otworzysz i nie dostaniesz to co chcesz.

Chyba że w nexonie jest przeciek ... bo wątpie aby np. codzięnie o np. 7 rano bd wypadał vip bo tak mają ustawione w systemie gdyby tak było to by każdy kupił 1 złoty kluczyk aby wylosować tego vipa. Loteria i czysta loteria no i szczęście.

Nie, mogę Ci pokazać jak koleś w ciągu 1 dnia wyłapał 5 permów, i spóźnił się na sopmoda, wszystko było ustawiane wg. listy ;)

Opublikowano

hmm to może jeszcze nx hacki istnieją ? :)

to może być fake video , jak się ma nx gold to można podobno kupić wszystko ;)

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

hmm to może jeszcze nx hacki istnieją ? :)

to może być fake video , jak się ma nx gold to można podobno kupić wszystko ;)

Ostatni raz powtarzam że listę można zrobić i ona funkcjonuje poprawnie, a nx hacków nie ma.

Opublikowano

A jak wyszukać takową listę na tablicy ? Jak ona się tak "fachowo" nazywa ?

http://tablica.pl/oferta/combat-arms-lista-permow-z-black-hisec-ID3VZIt.html#71792a79ec

Fachowo się to nazywa "black list". Dałem ci tylko przykład z tym u góry - nie kupuj tego bo koleś dodał to 1 grudnia do tego czasu lista zmieniał się kilka razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...