Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kluby Chaosu

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Wiem, że itemy z któregoś klubu można oddawać do klubu Lakin i Mazar (chyba). Mógłby mi ktoś powiedzieć u którego handlarza (tzn. w jakim klubie) można je nabyć? To były jakieś... czarne sztabki, czy coś. :v

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam, to chodzi o klub Mooraski, choć pewien nie jestem.

Myślisz? Mi się wydawało, że to jakiś z Juno, ale w sumie... możesz mieć rację. Muszę sprawdzić, jakie itemki są z Mooraski. :v

Opublikowano

Myślisz? Mi się wydawało, że to jakiś z Juno, ale w sumie... możesz mieć rację. Muszę sprawdzić, jakie itemki są z Mooraski. :v

Hmmm... Jednak chyba nie mam racji. O ile dobrze sobie przypominam, to te itemki zdobywało się z craftu.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Hmmm... Jednak chyba nie mam racji. O ile dobrze sobie przypominam, to te itemki zdobywało się z craftu.

Niee... to raczej było z klubu. Na 02 na pewno ktoś je sprzedawał, a wątpię, że miał kilkadziesiąt tysięcy tego z craftingu.

Opublikowano

hmm aby zrobić mazara trzeba zrobić jinar czyli tomb, a żeby mieć lakin trzeba mieć oscara czyli musisz oddać itemki z jinara takie gold i silver a jak zrobisz oscara mas zitemki do crafta z itemkow do crafta robi się kolejne kryształy chyba takie czarne i oddaje się je u lakina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...