Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co teraz?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem wrócić do gry, po permie i zacząć grę od nowa. Dorobiłem się Golca, a w nim full lf3, full najlepsze napędy i 5PP. Mam oczywiście też wszystkie niezbędne dodatki + premium. Uzbierałem 20k uri. Ale nie wiem za bardzo na co je wydać? Irka chyba nie będę kupował teraz? PP? A może osłonki za 10k uri? (chociaż teraz niezbyt mi potrzebne). Dozbierać na coś? Np na PETa? Dawno nie grałem i trochę zapomniałem jak to się po kolei kupowało ;D

Pozdrawiam, Burn.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Polecam Ci zrobić tak:

Kup sobie peta i dobij lvl mu żeby mieć zbieracza 2. Następnie poleć na palkę i zacznij składać wrota. Urkę z wrót zbieraj na aegisa. W między czasie skylab rób, złotko przesyłaj i licytuj irki. Dodatkowo polecam kupić Ci też te najlepsze osłonki

Opublikowano

Polecam Ci zrobić tak:

Kup sobie peta i dobij lvl mu żeby mieć zbieracza 2. Następnie poleć na palkę i zacznij składać wrota. Urkę z wrót zbieraj na aegisa. W między czasie skylab rób, złotko przesyłaj i licytuj irki. Dodatkowo polecam kupić Ci też te najlepsze osłonki

Oczywiście. A najchętniej to bym wrotka złożyl bo już mam prawie złożone, zrobił je i miał spokojnie na peta. Aczkolwiek ludzie na palce są natrętni i lepszych nie ruszają, a jak pojawi się jakiś słabszy to 2 minuty i już mnie nie ma. (sytuacja z PL1, latają 3 firmy na Palla i się nie atakują). Więc nie wiem jak z tym zrobić. Bo co z tego jak uzbieram na peta i mu taki lv nabije żeby mógł mieć na sobie zbieracza 2 jak nie zrobie nic na palla?

Więcej na PW.

Opublikowano

Ja bym ci radzil kupic jezeli nie masz to pierwsze dwa irki za urke potem juz licytowac bo na PL1 irki na licytacji po 100mln chodza niestety. No i bic kubiki badz male kryski przy tym zbierajac boxy z ktorych od czasu d oczasu jakas energia wpadnie . Kupic tez peta jak koleg awyzej radzil no i grac aktywnie, nie poddawac sie a osiagniesz swoj cel ;d . Jezeli o pallke chodzi to sprobuj dostac sie do jakiegos klanu dominujacego na pallce z twojej firmy napewno takie klany maja pozalatwiane PONy itp wiec malo kto ich rusza bedziesz mogl w spokoju pozbierac. Najpierw radzilbym ci bic non stop kubiki by troche urki ci wpadlo i dorobic sie przynajmniej starej fullki wtedy juz bedzie lepiej. Na pallke tez szybszy statek od golca wez to bedziesz w stanie uciekac od gosci ale tez podstawa sa oslonki wiec nie wiem wszystko do jednego prowadzi - musiz miec stara fullke ;dd. Jezeli chcesz moge ci ogarnac kupienie kredek na PL1 to latwiej ci pojdzie.

Opublikowano

Nazbieraj na peta ,no ale oczywiście przy zbieraniu na peta rób skay i przesyłaj złotko na licytacje , składaj wrota ( najlepiej alfe dla rozgrzewki potem zete) , jak będziesz miał fulkę próbuj uzbierać na aegisa potem na formację do niego , no a potem z górki ;)

Opublikowano

Hmm. A więc zbieram na PETa. Ale jak ja znajde dobry klan z takim wypo? Nwm. Ja wiem że najszybciej jest palla i wrota ale no muszę mieć ten dobry klan żeby nie padać co 2 minuty. W każdym razie mam zajęcie - dozbierać 30k uri ^^ Dziękuje bardzo wszystkim za rady :)

Więcej na PW.

Opublikowano

Powiedz mi na jakiej firmie jestes na PL1 ? Wtedy podpowiem ci do jakiego klanu moglbys prubowac skladac podania bo akurat ogarniam mniej wiecej klany moze ci pomoge .

Opublikowano

Powiedz mi na jakiej firmie jestes na PL1 ? Wtedy podpowiem ci do jakiego klanu moglbys prubowac skladac podania bo akurat ogarniam mniej wiecej klany moze ci pomoge .

MMO. Jestem aktualnie w jednym z klanów z TOP5. Nie powiem konkretnie w którym. Ale to chyba dobrze, prawda? ^^

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...