Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BOT 10.31

Mondego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gostek mi przesłał xeno bota, przeskanowałem go i wyświetliły się 4 wirusy, tutaj skan :

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/c38321744981fd21882aacae22d0f61641ce8b0e

Nie znam się na tym za bardzo, dlatego prosiłbym kogoś kto się na tym zna,aby powiedział mi czy te wirusy są szkodliwe i czy nie ma w tym żadnego keyloggera etc. Nie wiedziałem gdzie to założyć dlatego piszę tutaj, prosiłbym o nie zamykanie tego tematu, do póki ktoś doświadczony się nie wypowie.

91.jpg

Opublikowano

Wirus nie znaczy klogger, żaden antyvirus nic Ci nie pomoże nawet jeśli w pliku jest klogger czemu ?

Funkcja odczytywania loginu i hasła niczym się nie różni od funkcji czytania hp i many czy innych wartości więc ciężko stwierdzić czy to key logger czy inny syf.

Pobieraj z zaufanych źródeł a będziesz bezpieczny.

Opublikowano

wydaje się czysto, chociaż zróbiłbyś jeszcze skan na virustotal

@down

Właśnie virustotal mi nie działa, nie wiem dlaczego. Jeszcze wczoraj wszystko było ok.

pw

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...