Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Od Silvera do Gold Playera

Derout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie będę zamieszczał SS'y z wszystkich moich gier rankingowych i pokażę jak to wychodzę z Silvera V do Golda V :)

Dzisiejsza gra Mundem. Słabo u mnie z farmą dlatego, że po raz pierwszy na solo topie (Mundem ofc.) :). Na początku zrobiłem 0/2 vladimir mnie i outfarmił i outplayował, ciągle byłem pushowany i siedziałem pod turretem. Nadrobiłem wszystko dlatego, że zdobyłem 2 asysty, gdyż Shaco pięknie gankował :). Potem postanowiłem poroamować (jak już mi spushował 1 turreta) zrobiło się 3/2 i już potem z górki... Pod koniec już trollowałem z budowaniem DMG, bo i tak miałem 150+ armora i MR + do tego 4000hp, więc uznałem, że zrobię trochę dmg :D.

SS:

584065.jpg

Proszę o rady ludzi z wyższej ligii. Darujcie sobie "ale noobska farma" itd. Takie coś mam gdzieś i staram się farmić najlepiej jak umiem, ale gdy faza lane'owania się kończy, to ja o tym zwyczajnie zapominam. Pracuję nad tym :).

Opublikowano

e tam ziomek rozpierdoliłeś ich o parkiet ja tu widze czelendzera w tobie

silver na papierze lecz mentalnie w czelendżerze jest nasz kajsks !

o ziomeczek jeszcze ma 69 LP !!!!!!!!! pszypadek1i22????????????????????????????? nie sodze??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

hm 1 gra solo top na rankedzie do tego na 1 gre skin?;d

//

a podobno to w silverze takie trolle ;_;

Krzosiu gdzie tu troll? :O Na d1 gralem z urgotem w jungli, to jest troll jak feeduje -.-

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Krzosiu gdzie tu troll? :O Na d1 gralem z urgotem w jungli, to jest troll jak feeduje -.-

feedowala ;p przeciez widzisz, do tego 0:5 miala w 10 min. jakos

Hello there.

Opublikowano

Trochę mi się przez ostatnie dni spadło do 20 punktów i nie chciałem wrzucać tak żałosnych przegranych, ale wracam!

SS (skorzystałem z rady - lepiej działa midder/toper/adc z full buildem niż jungler) no to zostałem wykerowany :D :

@Edit porąbałem zdjęcia ;x Więc już je straciłem to dam z Match History (a już painta zamknąłem to nie odzyskam xD)
301221.jpg
Opublikowano

727379.jpg

Grałem sobie z dwoma Rumunami :D, trochę pogadaliśmy na skypie, supportowałem Tarickiem on grał Cait ADC i grał duo z Lux. Gadaliśmy po angielsku ofc. i bardzo przyjemnie się grało :)

Opublikowano

477251.jpg

Prawdziwe carry w tzw. "Elohell" :D. Mój team strasznie noobił. Wygrałem robiąc swoją pierwszą pentę Yasuo :). na początku quadra i już krzyczą enemy "no penta", ale mieliśmy warda i wiedzieliśmy gdzie był Ez, zdążyłem dobiec i penta :). Jak wspomniałem miałem noobów w teamie, ale, już po paru odcinkach "LoLWiki" nie flejmuje nikogo z mojej drużyny, sądziłem na początku, że przegramy i to szybko. Gra się dłużyła i dłużyła. Sądzę, że gdyby nie moja farma i build nie dalibyśmy rady... Spójrzcie na staty mojego teamu, a na moje ;x. Ostre carry. Później team mnie okrzyczał "honor yasuo" i jestem z siebie dumny - pierwsza penta Yasuo i to jeszcze na rankedzie nie na normalu!

Opublikowano

@up

Na kim? ;x

@Asta12

A co do tego ma wierzenie w Elo HEll? Ja uważam, że nie ma czegoś takiego, gdyż przegrywasz zawsze przez siebie. To silver. Jak jesteś wystarczająco dobry to carrujesz team.

Opublikowano

Kolejne series, zrąbałem poprzednie dlatego, że zjebałem stery do grafiki i miałem black screen co chwilę. PO 2 zagranych meczach powrót do quali (gdyż od 6 stycznia miałem przerwę :P)

95sj1vvof6wh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...