Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Yasuo

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie jak i wielu przedmówców jest to bardzo trudna postać. Na pewno osoba która gra nim 10raz nie ogarnia go jeszcze w 100% wielu podchodzi do gry nim i " lami " inni natomiast wykorzystują jego pełny potencjał i fantastycznie sobie radzą.
Wbrew pozorom trudno go zabić, w tf odgrywa naprawdę znaczącą role. Jak najbardziej podoba mi się on. Ktoś napisał że to najgorsza postać 2013 roku wypuszczona przez riot. Zatem pytam czy np. Aatrox jest od niego lepszy? Wielu odpowie tak, bo ma magiczny passyw, ja natomiast radze zaobserwować rozwiniętego Yasuo.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

E tam, Soraka składa go na banana, BANG w morde podkręconym i leży :x

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wyrzej padły słowa ze jest papierowy trundy dobry a moim zdaniem jest pro może i jego ult jest wkurzający bo w 17min gry tylko raz go użyłem ale uniego to chyba najłatwiej wykierować mida napoczatku każdy wie ze fizz to jeden z lepszych miderów (dla niektórych najlepszy) a ja go yasuem jechałem. Jak sie gra przeciwko niema adc to można sie wkurwic bo on swoim w kontruje adc yasuo moze jest trudny ale to wkońcu postać w której kiluje sie be ulta nie jak np u katariny że bez ulta gówno można naprawde sie opłaca go kupowac to moje zdanie.

Ps do yasuo można dawac taki sam build jak do mastera ja daje:

-kose

-Butki speed atak

-krwiopijec

-krwiopijec

-krwiopijec

-Hydra

-Nim sie ide na mida ale jakby w teamie była nami/janna to ić na bota bo to idealne supp do yasuo

My eyes have been raped.

Kto normalny stackuje BT? Stackowanie BT może w S1 było dobre (nawet wtedy beznadziejne), teraz szkoda gadać. Jest o wiele więcej viable itemów, na yasuo BT to gówniany item.

Berserki (Sytuacyjnie, jeśli łatwy lane to Berki) -> Stattik -> Botrk (Sytuacyjnie, można zamiast tego Hydrę) -> IE -> Last Whisper -> Spirit Visage (Też sytuacyjnie, ale przeważnie to jest dobre).

Podałem build na assasina, jeszcze można go pod offtanka i tanky yasuo robić.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...