Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ja chce grac w lola!

dominik199818

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie

mam kompa z takim sprzetem

zasilacz 275 W

procek intel core 2 duo e6300 2x1.86

ram 2gb

komp to DELL OPITPLEX 745

grafa i tu problem : integra gma 3000

chcialbym kupic karte graficzna na low profile najlepiej 256 mb lub 512 i chcialbym sie zapytac czy ati radeon hd 4650 bedzie dobry a jak nie to napiszcie wiecej propozycji kart.

bo na tej integrze mi nie chodzi blue screena wywala

Opublikowano

Pierwsze co - zasilacz do zmiany, nie ważne jaką karte kupisz ale zmień ten zasilacz (bo ten jest za mały na jakąkolwiek karte...) kup jakiś 350W minimum, najlepiej 400.

Karta którą wymieniłeś będzie ze 30 fps na low ustawieniach.... lepiej dołóż trochę i kup coś mocniejszego.

Nie znam twojego budżetu, ale tu masz jedną z lepszych kart z 2012r.

http://allegro.pl/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-460-768-mb-i3817282013.html
Opublikowano

teraz za smieszne pieniadze ( ok. 1300 zl ) mozesz kupic cały komputer z 5 razy lepszymi parametrami od twojego. Nie baw sie w zmiane karty, bo pewnie do twojej gównianej płyty głównej nie wejdzie nawet nowszy model.

Opublikowano

Tutaj w grę wchodzi wymiana procka/karty oraz zasilacza,a co do 4650 hd to syf.

Jeśli chcesz pograć na najwyższych to na procek/zasilacz/grafike dasz ok.300 zł i będzie gites.

A na obecnym kompie jedynie full-low,mogą być ścinki.

Opublikowano

Przestań... procek jeszcze ujdzie (sam na takim grałem przed wymianą swojego grata) i miałem 60 FPS na all High, z tym że ja miałem b.dobre ramy, zasilacz 400 i dobrą kartę.

Jeżeli chcesz jak najmniejszy wydatek to :
A ) podaj model płyty

B )Zasilacz do wymiany w trybie TERAZ

C ) Karta najlepiej taką którą podałem (można też coś lepszego, ale podaje tak aby wyszło jak najtaniej).

Opublikowano

Tylko ze wiecie obudowa jest taka dosyc mala nie jak maja normalne pc i zasilacza raczej nieznajde dobrego (chyba tak czytalem)

z tego co wiem to muglbym plyte główną przemontowac do normalnej obudowy ale niestety niemoge rodzice zabraniaja i zamykam temat

trudon se niepykne w lol'a nq zamkniety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...