Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dostałem Xboxa 360 nie mam kasy na gry :/

EnergyGrafic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dostałem Xboxa 360 elite z kinectem 250 gb

nie mam kasy na gry miałem tylko kupon na 50 zł do xbox live

Nie wiem jak piracić ale chciałbym bo na gry zbytnio nie nie stać

nie mam (narazie) pendrive , Nagrywarki ,Płyt +8 gb

Chciałbym bardzo Assassin's Creed 3/4

Da się bezpośrednio Zgrywać gry na xboxa?

Nie pisać że forum nie popiera piractwa To Jest

MultiPlayerCheats

popieracie cheaty popierajcie też piractwo

Opublikowano

Czity a piractwo to zupełnie inna bajka, póki nie udostępniasz warezu na forum to jest dobrze, dyskusji nikt tutaj nie zabrania.

Niestety tak jak pisze Shini, nie ma magicznego sposobu na odpalenie kopii na nieprzerobionej konsoli.

Sprawdź czy w Twoim mieście ktoś przerabia konsole, rozeznaj się w cenach i zacznij odkładać kasę.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Nie ma szans odpalić gry z pendrive lub dysku przenosnego bez przerobki, zapomnij.

Teraz jest za free 1 epizod the wolf among us, więc możesz pobrać i przejść:)

The Walking Dead CHYBA tak samo, ale pewien nie jestem :)

Możesz szukać gier bez zabezpieczen które ktoś kupił i udostępnił w sieci, ale są to małe produkcje i nie jest ich dużo :) Nie polecam tego robić będąc podłączonym do internetu.

Oraz szukaj promocji, teraz na świeta FIFA była za 100zł, wcześniej w tym miesiącu przeceny na takei produkcje jak RDR, Borderlands 2, Wiedźmin 2 nawet do 70% taniej.

Opublikowano

Jeśli nie masz kasy na gry, polecam ci pewien sposób; jest możliwość kupienia na allegro konta XboxLive z grami, które po przeniesieniu licencji konta na twoja konsole możesz pobrać. Takie konta to koszt max 30 zł, a dostaniesz na nich nawet kilka gier na jeden zakup, takich jak np AC 2 + Call of Juarez Gunslinger. Możesz jeszcze kupić używki :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Jeśli nie masz kasy na gry, polecam ci pewien sposób; jest możliwość kupienia na allegro konta XboxLive z grami, które po przeniesieniu licencji konta na twoja konsole możesz pobrać. Takie konta to koszt max 30 zł, a dostaniesz na nich nawet kilka gier na jeden zakup, takich jak np AC 2 + Call of Juarez Gunslinger. Możesz jeszcze kupić używki :)

Tylko kupuj z głową, bo banują za to częściej niż za przeróbkę:)

Opublikowano

Tylko kupuj z głową, bo banują za to częściej niż za przeróbkę:)

Jeszcze nie spotkałem nikogo z banem za to :). Niezbyt podoba się to microsoftowi, ale nie jest to nielegalne. Tak samo z uzywkami ;)

by ja.

Opublikowano

Jeszcze nie spotkałem nikogo z banem za to :). Niezbyt podoba się to microsoftowi, ale nie jest to nielegalne. Tak samo z uzywkami ;)

No to pewnie nie zbyt dobrze szukałeś takich osób, poczytaj o banach za kupowanie kont z grami :)

Jeśli jedno konto kupi z 30 osob to ban jak dla mnie na 90%.

Dlatego mówię, aby kupować z głową, bo jak 3 osoby kupią jedno konto to nic się stać nie powinno.

A, i te podejrzane aukcje z dziwnie tanimi grami są w dodatku z kradzionych kart :)

Opublikowano

No to pewnie nie zbyt dobrze szukałeś takich osób, poczytaj o banach za kupowanie kont z grami :)

Jeśli jedno konto kupi z 30 osob to ban jak dla mnie na 90%.

Dlatego mówię, aby kupować z głową, bo jak 3 osoby kupią jedno konto to nic się stać nie powinno.

A, i te podejrzane aukcje z dziwnie tanimi grami są w dodatku z kradzionych kart :)

Z tym się zgadzam, ale niektórzy z moich znajomych kupują i bana nikt nie dostał. Nie mówię o jakichś hurtowych zakupach za 30 zł, jak to niektórzy robią, tylko o kupnie jednorazowym na urodziny czy tam gwiazdkę :). Z uzywkami w pudełkach nie ma takiego problemu, przecież nie musisz grać na multi z kodem dostępu. :P

by ja.

Opublikowano

Ale nie można grać na multi to wielki - :D

Polecam kupować na allegro na Xbox Live dużo oszczędzasz :)

To jest w 100% legalne nie mogą przecież dać bana za to :P

Opublikowano

Heh, mnie dotyka ten sam problem co ciebie i powiem tak, czasami można fajną grę kupić w sklepie xbox live (ostatnio Fight Night Champion 75% taniej! kosztował grosze) z tym że takie okazje są dosyć rzadko.

Ja ostatnio przeglądałem allegro i chyba się skusze na kupno halo 4 (ok. 50 zł, nowa oczywiście), do tego chyba gearsy 3 (też coś koło 50) a na gta V poczekam jak będzie w jakieś rozsądnej cenie.

Swoją drogą to między innymi przy oglądaniu cen za gry na xboxa utwierdzam się w przekonaniu że wyjazd gdzieśtam jest to, bo tu jest Polska, ceny europejskie a płace polskie.

Pozdrawiam

Opublikowano

przeróbka kosztuje od 50 zł do 100 zł lecz prowadzi to do zerwania gwarancji i trzeba brać pod uwagę że konsola może się popsuć.

Sam chciałem przerobić ale wolę kupić ;)

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

No to nie da się;) , nei ma za to bana ale jak byś chciał grac na multi to będzie banik na konsole znaczy jak byś grał na piracie a jeżeli grasz na oryginalnej płycie to nie dostaniesz , ja za przerobienie płaciłem 65 zl ale wróci ci się to szybko :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No to nie da się ;) , nei ma za to bana ale jak byś chciał grac na multi to będzie banik na konsole znaczy jak byś grał na piracie a jeżeli grasz na oryginalnej płycie to nie dostaniesz , ja za przerobienie płaciłem 65 zl ale wróci ci się to szybko :)

Przestańcie pisać, że nie da się grać multi na przerobionej konsoli :(

Opublikowano

Nie ma szans odpalić gry z pendrive lub dysku przenosnego bez przerobki, zapomnij.

Teraz jest za free 1 epizod the wolf among us, więc możesz pobrać i przejść :)

The Walking Dead CHYBA tak samo, ale pewien nie jestem :)

Możesz szukać gier bez zabezpieczen które ktoś kupił i udostępnił w sieci, ale są to małe produkcje i nie jest ich dużo :) Nie polecam tego robić będąc podłączonym do internetu.

Oraz szukaj promocji, teraz na świeta FIFA była za 100zł, wcześniej w tym miesiącu przeceny na takei produkcje jak RDR, Borderlands 2, Wiedźmin 2 nawet do 70% taniej.

Przeszłem tą :P

Opublikowano

btw, jeśli kupie używaną grę, a potem kupie season pass to moge śmigać normalnie online? Czy takie coś by się opłacało?

Opublikowano

btw, jeśli kupie używaną grę, a potem kupie season pass to moge śmigać normalnie online? Czy takie coś by się opłacało?

Tak możesz, ale opłacalność zależy od ceny gry i passa ;)

by ja.

Opublikowano

Bo nie da się, mówimy prawdę no chyba że ktoś zaryzykuje i bana dostanie xD

Opublikowano

Kurwaaaa da się grac ! nie umiesz czytać???? nie wolno grać na piratach bo banik

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Boże.. PLS.

Facepalm..

Da się grać na piratach normalnie na multi ! Banów nie było od 5 lat ! Wszystko jest identycznie jak na oryginalnej, nieprzerobionej konsoli !

Opublikowano

Zrób przeróbke to jest opłacalne

Pozdro

Noo i to bardzo.

Jak patrze na Ciebie i na twoje posty to mnie krew zalewa takie bezsensowne wypisujesz a nawet nic nie wiesz -,-

Przerobi konsole utraci gwarancje i być może że ona mu się popsuje no ludzie.

Przerabiaj jak minie gwarancja.

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...