Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8 Themes/skins - rainmeter

daniel0daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam do was takie pytanie bardziej prośbę, jestem użytkownikiem windows 8 który po dłuższym użytkowaniu staje się naprawdę nudny i mało opcji personalizacji wyglądu. Więc wpadłem na pomysł czemu by tu nie urozmaicić/przetransformować mojego windowsa na coś co ładnie wygląd i inaczej od standardowego windowsa, pobierałem duże ilości gadżetów które okropnie spowalniały pój system, po dłuższych poszukiwaniach natrafiłem na program zwanym "rainmeter" i stwierdziłem że jest to program idealny nie obciąża procesora, można wszystko w łatwy sposób edytować, no to wziąłem się do roboty szukałem fajnych skinów/skórek szukałem szukałem znalazłem parę fajnych w których mój windows 8 nie wyglądał wgl na windowsa no ale niestety wiadomo linku musiały nie działać, poirytowany szukałem następnych i dalej to samo wiec postanowiłem że napisze to na tym oto forum gdzie znajdują się różni specjaliści w różnych dziedzinach. Bardzo chciałem prosić żeby ktoś dał mi linka do jakiejś fajnej skórki/skina do rainmeter który działa w 100% najbardziej zależało by mi żeby zmienione zostały takie rzeczy jak pasek zadań i jakiś dodatkowy pasek tak jak w "mac os " ( typu rocketdock-objectdock ) ogólnie żeby fajnie to wyglądało i było w jakiś sposób nowe. Bardzo dziękuje jak ktoś by mi pomógł to nagrodzę go lajkami. Dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...