Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Jak przełamać metę + najlepsze akcje z tego tygodnia

tejdi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

CZO?! XDDDDDDDDDDDDDD

Ja w S2 grałem turnieje 5vs5 z ustawieniem:

Ori top

Vayne/Ez + Taric/Zyra mid

Lee/Wu jungle

Yorick bot

więc o jakiej mecie ty chłopcze gadasz :D Ostatnio grałem SoloQ duo jungle. Wystarczy mieć tylko podejście i ładnie poprosić.

PS - chujowa próba reklamy pozdro.

@UP

Ale to jest S4,

Poza tym można oczywiście grać duo jungle, ale to nie jest tak opłacalne :))

btw. Nie reklama tylko pokazanie, że można oderwać się od normalnej gry i zaszaleć wygrywając przy tym. (Wygraliśmy 4 z 4 granych meczów tym ustawieniem :))

Opublikowano

@UP

Ale to jest S4,

Poza tym można oczywiście grać duo jungle, ale to nie jest tak opłacalne :))

btw. Nie reklama tylko pokazanie, że można oderwać się od normalnej gry i zaszaleć wygrywając przy tym. (Wygraliśmy 4 z 4 granych meczów tym ustawieniem :))

A ja tym ustawieniem wygrałem z teamem 2 miejsce na ogólnopolskim turnieju, pozdro.

Co z tego że S4? Nie ma mety więc nie ma się co zmieniać.

Opublikowano

Tak się wygrywa 95% meczy bo nikt nie jest przygotowany dajmy na to ,ze będzie swap z bota na mida ... Powodzenia .

Opublikowano

Plejsy z Czarnkowa ^ ^

Oczywiście pozdrawiam na wstępie bo chyba pierwszy filmik z moich okolic powstał.

Co do samego 'systemu' i łamania mety to w podobnym ustawieniu grywałem ze znajomymi już w sezonie 2.

Filmik 2 - Zwykłe akcje które wychodzą nawet z osobami na normalach, nie grają premade, więc to nic takiego.

Opublikowano

Obstawiam że jesteś nie wyżej niż silver jeżeli takie ''akcje'' jeżeli tak to wgl można nazwać robią na tobie wrażenie. Lux klatka a malphite dobił, to się wam kurwa udało bo jest to bardzo ciezkie do wykonania.

Wszystkie akcje moze poza ta leona + malph są słabe i codzienne bo co np. jest w tym że malph i lux uzyja ulta razem? Kurwa nic.

Opublikowano

Obstawiam że jesteś nie wyżej niż silver jeżeli takie ''akcje'' jeżeli tak to wgl można nazwać robią na tobie wrażenie. Lux klatka a malphite dobił, to się wam kurwa udało bo jest to bardzo ciezkie do wykonania.

Wszystkie akcje moze poza ta leona + malph są słabe i codzienne bo co np. jest w tym że malph i lux uzyja ulta razem? Kurwa nic.

Opublikowano

Nie nie jestem z silvera, zamiast kilku przekleństw mogłeś po prostu włączyć lolkinga i wpisać mój nick :).

Powodzenia na Fields of Justice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...