Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o rade w wyborze pendrive.

Gutterman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Doradzcie mi jaki pendrive wybrac. Na rynku jest mnóstwo tego rodzaju nisników i ciezko wybrac. Interesuja mnie tylko takie ktorych zapis danych wynosi nie mniej niz 20 mb/s. A cena max 100 zł +/-. Na oku mam kilka. I praktycznie na kazdy model znajduje duzo negatywnych opini. typu ( Pendrive szybki w wogule ale po tygodniu, miesiacy,dniu! przestał działac) Dlatego własnie ten temat. Prosze o doradzenie dobrego pendraka ktory po tygodniu sie nie rozleci.

Ktore mam na oku

Pamięć flash USB Kingston Data Traveler R30 16GB USB 3.0

Pamięć flash USB Transcend Jetflash 780 16GB USB 3.0
Pamięć flash USB Patriot Xpress 16GB USB 3.0 chowany
Pamięć flash USB Patriot Boost XT 16GB USB 3.0
Pamięć flash USB Corsair Voyager GT 16GB USB 3.0
Pendrive ADATA DashDrive Elite UE700 16GB USB.3.0

Opublikowano

Jeśli masz usb 3.0!
To polecam ci ten:
[PENDRIVE]

Możesz też kupić dysk za 400 zł (WIEM ŻE SIĘ NIE ZMIEŚCIŁEM Z BUDŻETEM)
[DYSK]

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

3.0 mam tak ze spokojnie. Wiesz jaki ten dataTravel ma zapis/odczyt bo nie moge znalezc. Znalazlem 5/10 mb/s

Pewnie że wiem :P

Odczyt 70MB/s Zapis 20MB/s

Markowy pendrive firmy KINGSTON znany już prawdopodobnie całemu światu! Napęd Kingston DataTraveler® czwartej generacji (DTIG4) jest wyposażony w interfejs USB 3.0 w celu szybkiego i prostego przesyłania muzyki, filmów i nie tylko. Praktyczny rozmiar i modny kolor sprawiają, że jest to idealne urządzenie do codziennego użytku w pracy, domu, szkole lub w dowolnym miejscu, w którym korzystasz z danych. Napęd DTIG4 jest dostępny w wersjach o pojemności do 128 GB, oferuje zgodność ze starszym standardem USB 2.0. Kolorowy zaczep umożliwia zamocowanie do kółek na klucze. Praktyczna zatyczka zabezpiecza złącze USB i dane.

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...