Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LO profilowane, a zwykłe.

Kosa323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!

Kończę w tym roku szkolnym 3 klasę gimnazjum. Podjąłem już ostateczną decyzję, chcę iść do mundurówki, konkretniej - wojska. Jest to pewne.
W mojej okolicy znajduje się Liceum ogólnokształcące o profilu wojskowym (klasa lingwistyczna). I tutaj te pytanie:
Czy po takim liceum mam ułatwioną drogę do wojska? Pomoże mi to jakimkolwiek stopniu?
Jest jeszcze kwestia tego, iż nie chciałbym zostać "wyproszony" po 12 latach służby. Czy po takim Liceum, mam większe szanse dostać się do szkoły podoficerskiej, lub na studium oficerskie?
Pozdrawiam.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Witam!

Kończę w tym roku szkolnym 3 klasę gimnazjum. Podjąłem już ostateczną decyzję, chcę iść do mundurówki, konkretniej - wojska. Jest to pewne.

W mojej okolicy znajduje się Liceum ogólnokształcące o profilu wojskowym (klasa lingwistyczna). I tutaj te pytanie:

Czy po takim liceum mam ułatwioną drogę do wojska? Pomoże mi to jakimkolwiek stopniu?

Jest jeszcze kwestia tego, iż nie chciałbym zostać "wyproszony" po 12 latach służby. Czy po takim Liceum, mam większe szanse dostać się do szkoły podoficerskiej, lub na studium oficerskie?

Pozdrawiam.

Najpierw to ty musisz zdać maturę. Ich gówno interesuje jakie średnie skończyłeś. Do wojska matura napisana bardzo dobrze.

9368_gold.png

Opublikowano

tak jak kolega wyżej do wojska idioty ni przyjmą .
gdzieś czytałem że na oficera przyjmują po studiach inżynierskich bo takich ludzi szukują .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...