Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest grane z Tymi Lagami na PLu.. ?

zielaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiecie czasem co jest grane z Tym PL ?

Lub Kiedy się skończy ta męczarnia i zacznie normalna gra gdzie będzie normalnie Metin chodził ??

PS. Logowanie to już wgl. nie chodzi..

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

A wylacz inne programy nie potrzebne do funkcjonowania kompa. Bo ja zauwazylem ze taka ipla i gg + muzyka na youtubie mi duzo zre. (slaby net). Polecam taki programik nie pamietam jak sie nazywa game boster chyba czy cos.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Te wszystkie błędy mają być rzekomo wyeliminowane przed końcem tego roku.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Też miałem taki problem... Zrobiłem formata i mi przestało mulić, nie wiem czy to było przyczyną, że miałem dużo śmieci na kompie.

Opublikowano

Jeju ludzie co Wy pierdolicie.. ( za przeproszeniem ) :D

Lagi są dlatego bo jest przeciążony system logowania czy coś takiego

dużo osob ciągle reloga itp bo dropią te skarpety dlatego są lagi

Game Forge zapewnia że do 09.01.2014 roku lagi miną :)

Zapraszam do rozpoczęcia gry na Metin2.pl

serwer jest 3x łatwiejszy niż w 2008 roku :)

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

A to czemu jest niby łatwiejszy niż w 2008 roku ?

Dodali skrzynie ucznia z której na 20 poziomie dropią zmianki i dodania ... to już wystarczająco ;)

Opublikowano

Dodali skrzynie ucznia co 10 lvi

Biżuteria z PZ, FMSy itp są dużo tańsze i łatwiej je zdobyć

KU jest tańsze

na 20 lv ze skrzyni dostajesz 3 dodania bonu i 3 zmianki ( mozesz nimi bonowac tylko zbeoje i bronie do 40lva )

eq 5b jest dużo tańsze ponieważ jest tego bardzo dużo :)

Dodali skrzynie ucznia co 10 lvi

Biżuteria z PZ, FMSy itp są dużo tańsze i łatwiej je zdobyć

KU jest tańsze

na 20 lv ze skrzyni dostajesz 3 dodania bonu i 3 zmianki ( mozesz nimi bonowac tylko zbeoje i bronie do 40lva )

eq 5b jest dużo tańsze ponieważ jest tego bardzo dużo :)

dam Ci przykład

bojowy+9 czysty - kiedyś kosztował średnio 2 kkk

teraz 100 kk

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

te lagi to jakas pomylka totalna w ogole nie da sie nic robic,,, to juz napewno nie moja wina mojego neta czy kompa....

JurexGCW

Opublikowano

Ludzie co się dzieje dzisiaj, przy dropie tych całych szkat blasku. Logowałem się 25 minut, tylko po to, zeby mnie wywaliło po 10 sek. bicia. Nie da się nic ugrać.

Opublikowano

Nie wiem po co robią takie idiotycze eventy skoro wiedzą że są lagi.... 30 min się prubuje zalogować i dlej nie wbiłem na gre... I jak tu dropnąć jakąś szkate??? Może niech najpierw ogarną serwery, a potem niech się biorą za eventy.

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić komputer ze zbędnego syfu, przykładowo ccleanerem. Mogę powiedzieć od siebie, że również mam spore lagi przy logowaniu, czego wcześniej nie zaobserwowałem.

5v19hx.png

Opublikowano

powiem tak do dzisiaj do kilku minut przed 10 żadnych lagów a jak wywaliło to 30sec i można dalej grać, ale za to co działo sie dzisiaj podczas eventu ktoś powinien ponieść kare żeby pograć se 5-10min trzeba sie było 15 logować i tak przez cały event( na negrosie) nie wiem jak było na innych serwach ale u mnie na czacie dużo osób było z tego powodu bardzo niezadowolone co dziwne zaraz po 14 wszystko już było ok

worldoftanksj.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziadostwo się zrobiło z tym metkiem na Dimuare tak samo było Grać się nie chce ;/

A jeśli chodzi o łatwość gry to troche niesprawiedliwe

robie konto od 6 lat z przerwą 2 lata mam lvl60+ dzie ostatnie 20lvl wbiłem teraz

i szkaty ucznia nie dostaje ;/

dziady z tego teamu jak tu równo konkurować z podobnym lvl tylko świerzym ?

Acha i jeszcze coś kiedyś za 10-15 zł mogłeś kupić na allegro 1kkk

a dziś 1kk różnica spora wićc ceny kiedyś były niższe niż dziś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...