Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alestia.pl [Hard] [Dedyk]

tm-react

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam ze szkat z ktorych powinny dropic zmianki dodania itp leca same gowna jak 100 ptk pd wtf?? siano i inny shit a oczywiscie dodania zmianki itp sa w item shopie do 30 lv moze nawet dalej watpie ze bedziecie miec wybonowane eq

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

@code , dodania i zmianki leca z metkow . Ja dropiłem je z metków 25+ i leca po 5 sztuk . Więc dobijasz 30lvl, zakladasz fmsa , ogarniasz bojowca i sio do m2

Opublikowano

IS mnie zniechęcił ;/ bym został, ale podziękuję.. mimo ze gra się fajnie. Ale jakaś miarka musi być, bo wiadomo serv trzeba utrzymać.. ale po kiego ja mam grać BMem? skoro wp sb wyexpi Bóg wie.. jaki lv i zmieni na BMa :P Pozdrawiam.

Opublikowano

Przydałaby się jakaś porządna reklama.. bo mało ludzi, strach grać że ten serv lada dzień padnie. ;f

@ed. Nie dałoby rady wprowadzić łączenia się ku? strasznie utrudnia to gre ;/

Opublikowano

Narazie czekamy jeszcze na dwa filmiki od DJPallaside i będziemy szukać dalej jakiegoś youtubera.

A co do ku, to mam przygotowanego questa, ale nie wiem czy by dalo sie czytac je. Jeszcze dzis sprawdzę i jak będzie wszystko dzialalo to i tez dodam laczenie.

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu? Serwer jest tej samej administracji co Destories?

W weekendy 300+ i ciągle rośnie, tak tej samej.

pre_1387877119__logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...