Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Omijanie fal

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy jest jeszcze jakiś bug na omijanie fal , jak tak to mógłby podać na pw? Z góry dzięki.

Opublikowano

Em w sumie to o Alfe na krysiach mam takie lagi że nie idzie przejść

Opublikowano

Te kryśki na alfie schodzą bardzo szybko, postaraj się aby wszystkie poleciały do rogu i wtedy bij je tak żeby one nie mogły bić ciebie, to najlepszy sposób na tą fale

Opublikowano

Te kryśki na alfie schodzą bardzo szybko, postaraj się aby wszystkie poleciały do rogu i wtedy bij je tak żeby one nie mogły bić ciebie, to najlepszy sposób na tą fale

No znam ten sposób tyle że zrozum że nie mogę ich nawet zebrać , takie lagi mam ;/

Opublikowano

Sluchaj ja mam takiego kompa ze moze mi sie wylaczyc w kazdej chwili ;pp i zrobilem kryski w gammie na hardcore lagach ;pp musisz poprostu wczuc sie w odleglosc i zrobic te wrota to nie jest jakis problem wielki.

Co do omijania fal we wrotach to ja znam sposob na omijanie fal w zecie przy ostatnim bosie. Kiedy allieny na kolejnej fali pojawiaja sie z odstepami kilku sekund to mozesz na cmie i z bialki uwalic bossa wczesniej niz masz sie meczyc z tymi wszystkimi allienkami ;dd (miedzy pojaiwaniem sie allienow to boss traci stabilna oslone i mozna go bic)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...