Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczka skryptów z serwera xHard 1.6.4 [AutorskieGildie][AuthMe][CałaMasaSkryptów!]

Bukkit++

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, udostępniam wam dziś paczkę skryptów ze serwera xHard, ponieważ dostałem ją od pewnego kolegi, który nie wiem w jaki sposób ją zdobył.

Iż on mi ją podarował a ja nie mam co z nią zrobić i szkoda by było gdyby się zmarnowała podaje wam ją tutaj!

Mam nadzieje, że wam się spodoba..

Film video prezentujący paczke :

http://www.youtube.com/watch?v=ADZ4O344JEQ

Download : http://hostuje.net/file.php?id=bed3f3b9580a6345f49e42e6f43c5eee

Skand : https://www.virustotal.com/pl/file/aafb5791d6e8a5b1efa5b48f0015d876bb57711082ee0f9883332a3a13746155/analysis/1388013667/

Jeśli już pobrałeś skrypty i Ci się spodobały możesz w jakiś sposób się odwdzięczyć :)

Nie jestem autorem tych skryptów, więc nie pytajcie jeśli coś nie będzie działać.

Opublikowano

Musze na to kiedyś zajrzeć. Ocenie jak sprawdze :>

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

Po 1 nie ma tam autorskich gildii.

Po 2 większość z tych skryptów ma bugi, np ze spawnem, swinie i inne.

Po 3 nie polecam z tego korzystać bo te skrypty to wielkie g.

Opublikowano

Źle napisałem w temacie teraz nie da się zmienić tego.

Może i to nie są autorskie gildie :)

Po 1 nie ma tam autorskich gildii.

Po 2 większość z tych skryptów ma bugi, np ze spawnem, swinie i inne.

Po 3 nie polecam z tego korzystać bo te skrypty to wielkie g.

Nie są aż takim gównem :) Parę skryptów na prawdę fajnie działa i się przydają.

Opublikowano

Tylko, że te pluginy można znaleźć na mpcforum. To nie są ich autorskie skrypty. Rozumiem - napisze ze 2/3 skrypty samemu, podpisze skrypty autorskimi, lecz nie wszystko z neta !!!

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Muras .. Proszę cię ! Sam Avaterys to opublikował na mpcforum.

Opublikowano

Fajne polecam bardzo przydatne troche pozmieniac kodu i gotowe:) tylko kolego tam są prawa autorskie i jest troche lipa bo pisze aby bez zgody ieudostępniac;/ wienc niewiem czy to zgodne z prawem bo jezeli X-hard dowie sie o tym to mozesz miec ostro przerąbane polecam jak najszybciej usunąc temat:) abys niemiał problemów potem z nimi

Opublikowano

Fajne polecam bardzo przydatne troche pozmieniac kodu i gotowe:) tylko kolego tam są prawa autorskie i jest troche lipa bo pisze aby bez zgody ieudostępniac;/ wienc niewiem czy to zgodne z prawem bo jezeli X-hard dowie sie o tym to mozesz miec ostro przerąbane polecam jak najszybciej usunąc temat:) abys niemiał problemów potem z nimi

One były udostępnione przez chackera który rozwalił x-Harda do kilku osób, które potem to rozpowszechniły :)

I ja przekazuje to wam.

Ponad 100 osób je już miało zanim to napisałem.

Opublikowano

@UP: kim był ten "hacker"? :>

nie mam zamiaru pobierać, bo nie chce później mieć konsekfencji, a Tobie radze usunąć ten temat

może i są dobre, ale i tak nie zamierzam ich pobierać

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Połowę skryptów można znaleźć w internecie - tutaj zostały spakowane w jedno :)

Fajne, ale mają dużo niedociągnięć - ale da się to naprawić :P

Opublikowano

Niby autor AvaterysPL a widze w jego "autorskich" skryptach wycinki z skryptów sophera, reszta zerżnięta ze spisów na forum.

Jesli pomoglem daj Like.

Opublikowano

Nie ma w tym "czymś" żadnych autorskich skryptów...

Po 1. Nie ma tutaj autorskich gildii a po 2. Nie zycze sobie na udostepnianie naszych skryptow czy tez pluginow, ale coz zrobic "idioci atakuja" -,-

Waszych ? To dlaczego jest tam mój skrypt DragoPIG, skrypty autorstwa Dzikoysk lub innych osób ? Autora skryptu na border nie znam ale osoba która go stworzyła jest Anglikiem ;)

Opublikowano

O ja pierdole, Avaterys nie udostepnil tych plików nikomu, Risen to jest podszywka ktora z pizdy udostepnila ta paczkę :- )

Opublikowano

Autorskie Gildie ?!
Hahahaha to UltimateClans !
Powiem jeszcze że jest zakaz udostępniania UltimateClans w paczkach ;)
Zgłoszenie do Dzikoysk zostało wysłane. :)

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Na MPC była przez pare godzin ich cała paczka pluginów :O Więc po co to? Temat zapewne znowu zostanie zamknięty ;)

Opublikowano

@UP: kim był ten "hacker"? :>

nie mam zamiaru pobierać, bo nie chce później mieć konsekfencji, a Tobie radze usunąć ten temat

może i są dobre, ale i tak nie zamierzam ich pobierać

Jedyna konsekfencja to usunięcie tematu za wystawienie w 20% autorkisch skryptów, które ma już 9999 osób ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...