Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy - kradzież maila.

patryk0110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bardzo serdecznie. Dziś chciałem kupic od goscia konto, podałem mu maila(do zmiany maila) i dalem kase, oczywiscie oszukał. Po 19:00 chce wejsc na facebooka, haslo nie pasowalo, chce wejsc na maila i nie mogę. Gosciu schakowął moje główne konto i całego maila, jak i FB itp. A na mailu miałem ORGIN, kilka gier na PS3 i wiele inny gier, łaczna ich wartos 1000zl +, co teraz mam zrobić, nie chce stracić forsy jakie wkłądałem w te gry, bf 3 (100zl), gta V (230zl), metek (300zl) itp. Więc co mam zrobić, doradzicie. Bo z rana chce isc na policje, czy to dobry pomysł?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chłopaki z RPK byli by z Ciebie dumni

Hahahahahahhahaha xD

Policja chyba tu i tak ci nie pomoże, miałem kiedyś podobną sytuacje i napisałem do supportu poczty o odzyskanie konta odpowiedzieli że chcą zdjęcie mojego dowodu osobistego i jeszcze jakies tam bzdety. Wysłałem im te zdjęcie dowodu osobistego i odzyskałem poczte :>

Opublikowano

Hahahahahahhahaha xD

Policja chyba tu i tak ci nie pomoże, miałem kiedyś podobną sytuacje i napisałem do supportu poczty o odzyskanie konta odpowiedzieli że chcą zdjęcie mojego dowodu osobistego i jeszcze jakies tam bzdety. Wysłałem im te zdjęcie dowodu osobistego i odzyskałem poczte :>

Ale jaką pocztę miałeś, bo ja mam o2, nie wiem czy tak można.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiesz co, zgłoszenie na policje możesz dać, zawsze jakaś dodatkowa pomoc.

Wątpię czy to wytropią.. ale skoro był na Twoim FB to mogą wyczaić z jakiego IP było ostatnie logowanie i tak do niego dojść.

Ty sam nic niestety nie zdziałasz ;/

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...