Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elo boosting

adrian200023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleś kręci i chce się wypytać o wszystko bo się boi o konto, takie jest moje zdanie. Ostatnio w około tydzień wybijałem kuzyna kumpla z S5 do S1 bo nie miałem później czasu na Golda (zostały tylko mecze z promouta) koleś sobie zagrał, a patrzę za kilka dni i ma już S4. Oczywiście pisał że zasługuje na Golda lub wyżej.

Skoro piszesz że masz umiejętności na platyne to dlaczego ciebie nie ma NAWET w tym Goldzie. Mi także się zdarzały afk'i itd., a jakoś dawałem i daje sobie radę. Teraz przestałem grać bo czekam na 4 sezon.

Co o tym sądzicie? - Głupota, chociaż sam zarobiłem już 'kilka' złotych na tym.
Ci ludzie oszukują? - Po co? Oni mają swoją konta o wiele lepsze, tak więc po co komu jakieś słabiutkie konto. Chyba że nie zapłacisz itd.
Dadzą oni rade? - Pewnie że tak, będą grać do skutku aż nie wbiją tego co mieli.
Opublikowano

To bardzo ciekawe, że tylko ty dostajesz afków,trolli a w przeciwnym teamie sami "prosi". Najlepiej graj duo. Ja z brąz IV wyszedłem do Silver 1 bez żadnych boostów, trolle się zdarzały ale wierz, że da się wygrać. Najlepiej graj w jungli i oddawaj im kille.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Człowieku, jesteś śmieszny...

Jak siedzisz w silverze i mówisz, że zasługujesz na platynie, to powinieneś te gry kierować, bo taka jest różnica poziomów :)

Ja we wrześniu siedziałem w silverze 2, ale wolałem grać normale, nagle się wkurwiłem i zacząłem grać rankedy... teraz bije się o diament.

Btw. to nie możliwe, że co grę masz afków, feederów itd. a w przeciwnym teamie są sami "normalni gracze".

Jak nie afk, to feeder albo troll 5 gier z rzędu bylem w silver IV i znów spadłem do silver V

Wygrywam przeważnie każdą linie ale gdy ja mam 5 killi to np. mid ma 12 i tak caly czas.

Opublikowano

Ale zrozumcie, nawet np. xpeke czy bóg wie co nie wygra gry gdzie będzie on i jakiś 1 typ bo 3 to debile albo afki na 5 całkiem ogarniętych i taki mam problem caly czas

idioci wszędzie

xpeke takie gowna carruje wiec jak nie wiesz nie gadaj bo ogladam

Opublikowano

EB zazwyczaj siedzą w D1/C, na chuj im jakiś silver? Nie oszukują, zazwyczaj po wypełnionym zleceniu będziesz miał historię gier wypełnioną winami ~25 min.

Opublikowano

Jest to nie opłacalne gdyż, lepiej kaskę przeznaczyć na coś innego. Jak się samemu wybijesz to będzie lepsza satysfakcja. A jeśli nawet by Cię wybili. To nie jesteś na tym poziomie co ludzie grają w innej lidzie. Nie bd Ci szło. Będą non stop wyzwista typu noob itp. Nie polecam ;)

Opublikowano

A potem trafiam na takich noobow jak ty siedze w platynieIII chociaz na poczatku sezonu bylem bV i slabo ogarnialem ;(.Wiem ze moge wbic sie wyzej ale narazie zrobilem sb przerwe od lola ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...