Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to gowno wszystkie skrypty i pluginy Aramka,nawet mapa.

Ja tak samo nie polecam mają zapowiedziane ddosy przez właściciela mapy i pluginów z ich servera.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Bzdury Aramka, ten człowiek jest już na policji mam nadzieje że prokuratora skieruje sprawę do sądu za ataki na nasz serwer.

Wyjaśniam sprawę, Sponsorowałem ziomeczgu a on najął Xcris czy jak mu tam do administracji, bez mojej zgody. Ja wczoraj kiedy zobaczyłem co się dzieje wyrzuciłem Xcrissa i stąd te kłamstwa. Serwer wystartuje i proszę że tak powiem mieć ich zdanie w dupie bo to gówniarze. Ja jestem sponsorem tego serwera i nadzoruje prace mojej administracji. Zapewniam w 100%, że to oni skopiowali nasz skrypty i za to też zostanie dołączone do sprawy sądowej. Aktualnie zapraszam na start o 18:30! strona już działa polserw.pl.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Bzdury Aramka, ten człowiek jest już na policji mam nadzieje że prokuratora skieruje sprawę do sądu za ataki na nasz serwer.

Wyjaśniam sprawę, Sponsorowałem ziomeczgu a on najął Xcris czy jak mu tam do administracji, bez mojej zgody. Ja wczoraj kiedy zobaczyłem co się dzieje wyrzuciłem Xcrissa i stąd te kłamstwa. Serwer wystartuje i proszę że tak powiem mieć ich zdanie w dupie bo to gówniarze. Ja jestem sponsorem tego serwera i nadzoruje prace mojej administracji. Zapewniam w 100%, że to oni skopiowali nasz skrypty i za to też zostanie dołączone do sprawy sądowej. Aktualnie zapraszam na start o 18:30! strona już działa polserw.pl.

Dokładnie , proszę nie słuchać tych bzdur to są tylko pomówienia .

Pojawiają się osoby które zazdroszczą nam takiego dużego projektu.

Serwer startuje dzisiaj o godzinie 18:30 .

IP: mc.polserw.pl

TS3: ts3.plserw.pl:1234

A co do tematu pluginów i mapy to są pomówienia ponieważ wykonaliśmy podobne do tych z jego serwera , nie zostały ona skopiowane w jaki kol-wiek sposób !

I proszę nie oczerniać dobrego imienia sieci PolSerw.PL

W innym wypadku sprawa zostanie zgłoszona do służb zajmującymi się takimi sprawami.

Pozdrawiam.

mca.png

Opublikowano

Moze i bym zagrał na serwerze gdyby nie jedna rzecz. 999 czyli odwrócone 666, numery szatana. Dopóki serwer nie dostanie certyfikatu z Watykanu z oficjalnym podpisem Ojca Świętego, moja noga tam nie powstanie. Amen.

A tak na serio, to beka z administracji. Hahahah, Aramek na policji. Jako wielokrotny recydywista - griffer serwerów stanie przed wymiarem sprawiedliwości, może jeszcze wynajmijcie adwokata i spróbujcie wywalczyć odszkodowanie 500 tysięcy złotych za straty na serwerze. Beka.

Opublikowano

Moze i bym zagrał na serwerze gdyby nie jedna rzecz. 999 czyli odwrócone 666, numery szatana. Dopóki serwer nie dostanie certyfikatu z Watykanu z oficjalnym podpisem Ojca Świętego, moja noga tam nie powstanie. Amen.

A tak na serio, to beka z administracji. Hahahah, Aramek na policji. Jako wielokrotny recydywista - griffer serwerów stanie przed wymiarem sprawiedliwości, może jeszcze wynajmijcie adwokata i spróbujcie wywalczyć odszkodowanie 500 tysięcy złotych za straty na serwerze. Beka.

+1

Nie ogarniam. Wygrażacie sobie nawzajem policją. Tak czy siak prezentacja zostanie zamknięta bo na stronie serwera jest forum. Prezentacja zerżnięta od bodajże Avaterysa.

Opublikowano

Copyright © by xNice.

Wszystkie prawa zastrzeżone!

Śmieje ! To było Avaterysa. Więc to nie twoja grafika. Mimo tego iż Ava ma bana i tak to do niego należy.

Opublikowano

Moim zdanie bez sensu wbijam na serwer a tu wywala . Wbijam na ts3 i za nic dostaje bana wtf ?

Miałem podobną sytuację ale dostałem kicka, takich mają moderatorów, nie polecam :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie Mozesz Tego Zamknąc Musisz Poprosci Administratora,Moderatora Forum

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...