Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka konsola ?

p4blo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam za 2 mies będe kupywał konsole do 450 zl wcześniej posiadałem ps2 slim przez 7lat i nic mi się nie popsuło potem posiadałem xboxa360 arcade ale rroda dostał i takie pytanko co kupic może ps3 fat ?? albo jakiś slim do 450 zl ? albo xboxa360 slima

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Też planuje kupić. Najbardziej podoba mi się konsola PlayStation 3 Super Slim. Więc Tobie też to polecam, ale popatrz jeszcze na wygląd innych. Pamiętaj, że w najnowszym modelu łatwo można wymieniać dysk.

Oficjalna strona fanów serii Szybcy i wściekli - szybcyiwsciekli.eu

Opublikowano

Jakimś specem nie jestem, ale z opinii zaczerpniętych z internetu FAT'a bym Ci nie polecał. Może tripi wypowie się w tym temacie coś więcej, gdyż pamiętam, że narzekał kiedyś na awaryjność FAT'ów.

Ze swojej strony poleciłbym Ci najzwyklejszego Slim'a 320GB (Jeżeli jesteś zainteresowany zasubskrybowaniem usługi PS+, fakt, że jest to co prawda 200zł na rok, ale dostajesz co miesiąc 2-3 tytuły do ogrania, więc miejsce na dysku jak najbardziej Ci się przyda). Jeżeli natomiast nie zamierzasz korzystać z plusa, to bierz PS3 Super Slim 12 gb.

Opublikowano

Też planuje kupić. Najbardziej podoba mi się konsola PlayStation 3 Super Slim. Więc Tobie też to polecam, ale popatrz jeszcze na wygląd innych. Pamiętaj, że w najnowszym modelu łatwo można wymieniać dysk.

Przecież w każdym modelu dysk wymienia się tak samo, więc skąd te przypuszczenia, że w SS jest najłatwiej? Z boku konsoli otwiera się klapkę i wsadza dysk... oto cała filozofia wymiany dysku.

@topic

Odradzam zakup modelu Classic(FAT) są to najbardziej awaryjne modele, sam posiadałem model CECHL04 (FAT 80GB) i po 3 latach od momentu produkcji konsola po zaliczeniu po raz drugi RSOD już nie wstała.

Naprawiać tego nie warto, cena naprawy tak naprawdę jest warta tyle co sam model CECHL04. Wystarczy też wejść na allegro i zobaczyć ile jest zepsutych Classiców a ile Slimów czy Super Slimów...

Jak już coś brać to najlepiej jak pisze Vomar™ Slima 320GB a dokładnie coś z serii CECH-30xxB, jest to póki co najmniej awaryjny sprzęt ze wszystkich modeli.

Czy kupić PS3 czy Xboxa360 to już Twoje zmartwienie, od siebie dodam tylko tyle, że jeśli chcesz zagrać w konkretne tytuły ekskluzywne to bierz PS3. Ma je zdecydowanie lepsze i jest ich więcej.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Przecież w każdym modelu dysk wymienia się tak samo, więc skąd te przypuszczenia, że w SS jest najłatwiej? Z boku konsoli otwiera się klapkę i wsadza dysk... oto cała filozofia wymiany dysku.

@topic

Odradzam zakup modelu Classic(FAT) są to najbardziej awaryjne modele, sam posiadałem model CECHL04 (FAT 80GB) i po 3 latach od momentu produkcji konsola po zaliczeniu po raz drugi RSOD już nie wstała.

Naprawiać tego nie warto, cena naprawy tak naprawdę jest warta tyle co sam model CECHL04. Wystarczy też wejść na allegro i zobaczyć ile jest zepsutych Classiców a ile Slimów czy Super Slimów...

Jak już coś brać to najlepiej jak pisze Vomar™ Slima 320GB a dokładnie coś z serii CECH-30xxB, jest to póki co najmniej awaryjny sprzęt ze wszystkich modeli.

Czy kupić PS3 czy Xboxa360 to już Twoje zmartwienie, od siebie dodam tylko tyle, że jeśli chcesz zagrać w konkretne tytuły ekskluzywne to bierz PS3. Ma je zdecydowanie lepsze i jest ich więcej.

Wiem ps3 - killzon mega gra :) , ale ps3 nie kupi za 450 zl ;/ a xboxa360slim kupi do 460 zl z 1 padem i 1 gra

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wiem ps3 - killzon mega gra :) , ale ps3 nie kupi za 450 zl ;/ a xboxa360slim kupi do 460 zl z 1 padem i 1 gra

nową za 450zł będzie trudno wyrwać ale używaną jak dołożysz te 50zł góra 100zł to bez problemu kupisz, musisz sobie po prostu przysiąść na allegro czy na tablicy i licytować

819531478353821175209.gif

Opublikowano

nową za 450zł będzie trudno wyrwać ale używaną jak dołożysz te 50zł góra 100zł to bez problemu kupisz, musisz sobie po prostu przysiąść na allegro czy na tablicy i licytować

No ale nie ma mowy o nowej konsoli chcę kupić używaną ;)

1377531174-U173186.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...