Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wspólnika/Sponsora .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie tworzę pliki/edytuję itp ale hamaczi.. gdzie max wbije do 20 osób .

Dlatego zwracam się z pomocą do was czy jest ktoś chętny zainwestować te 50-80 zł na VPS? serwer będzie do 50-100 osób lecz z czasem się zwiększy ja zajmuję się tworzeniem i reklamą osoba która pomaga finansowo nie musi być pełnoletnia lecz musi mieć konto w banku lub paypal. Dlaczego? i co z tego będzie miał? - Otóż Zarobek z serwera np -120zł- to kasa idzie na opłate maszyny :) tzn 50-80 zł reszta dla sponsora tzn 70-40 zł w 1 msc . po 2 miesiącach sponsor jest już na + . Sponsor/Pomocnik nie płaci co miesiąc!!! tylko raz na start. Reszta kasy idzie z serwera jak będzie brakło "Dokładam ze swoich".Coś o sobie? Mam na imię Arkadiusz i 17 lat. Jestem ogarnięty. Tworzyłem już kilka serwerów MC-MT2- a ponad 20 W Cs 1.6 moje serwery do dziś działają kilka z nich nadal 32/32. Więc kto chcę zainwestować,zarobić to proszę pisać i zapomniałem dodać "JA NIC NIE BIORĘ Z KASY/SERWERA!" wszystko idzie na serwer i do sponsora :) . Kontakt zemną gg:5444911

Pisać tylko jeśli chcecie pomóc finansowo inaczej nie odpowiadam.

PS: Sponsor otrzymuję range na FORUM : [GM]NICK ------> NA SERWERZE [GM]NICK Pełne Prawa!.

TS3- JEST OBOWIĄZKOWY...

Jeśli chcecie zemną rozmawiać lub pogadać to pisać pierw na gg:5444911 :)

Pozdrawiam .!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...