Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wypali ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy wypali server typu RP + Falling Lava(Gracze mają za zadanie zbudować konstrukcję chroniącą przed lawą zanim lawa zaleje arene)??

Opublikowano

Jeśli ogarniesz pluginy i dobrze zareklamujesz to każdy serwer wypali :>

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

Zależy ile slotów, jak do 30 slotów to nie bawić się w minigames tylko pomyśleć nad jakąś ciekawą formą survivalu / freebuilda :)

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Opublikowano

Wypali tylko musisz się postarać.

Zrób tak że gracze się respią i mają 20 minut na wybudowanie schronu. (muszą kopać itp). Jak się skończy 20 minut lawa zalewa i po pewnym czasie lawa niszczy blok. :D

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy wypali server typu RP + Falling Lava(Gracze mają za zadanie zbudować konstrukcję chroniącą przed lawą zanim lawa zaleje arene)??

EeE nie kmninie tego pomysłu na areny :/

(wystarcza 2 klocki aby sie zabezpieczyć przed spadającą lawa jeden nad głowę drugi pod nogi.. )

tak wiec nie widze w tym najmniejszego sensu

ale że widziałem wiele (naprawdę wiele) polskich serwerów sięgających dna (bug na bugu lag na lagu i do tego h*e wykonanie) po 100+ slotow więc może tobie też by sie udało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...