Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Prywatny serwer

Xavian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Ponieważ już nie mogę znieść tych botów i cheaterów na EU chciałbym pograć sobie na jakimś privie. Interesuje mnie małe rate 2-5x po byle jakim ep może być nawet jakiś wcześniejszy.

Opublikowano

EXP:x10 - DROP:x5 - ALZ:x4

http://cabal.eternialatino.com/

Jak coś to pewnie za parenaście dni powstanie serwer z low rate'ami prowadzony przez Polaków ^^

ps. nazwy tematów piszemy bez caps-locka :)

Opublikowano

Będzie wszystko z ep8 + kilka rzeczy z ep9/10

Opublikowano

Jak będę coś wiedział to dam znać, póki co jest jeszcze sporo rzeczy do dopracowania.

Opublikowano

Serwer prowadzony przez polaków czyli kolejny fail Pierr32 albo Hefajstosa czy Kate jak kto woli. Jak to nie oni to na bank macie pliki z Fallen Cabal'a które udostępnił Akisora czyli dawny OWNER tego właśnie serwera na RZ, nie polecam grać na żadnych Polskich serwerach bo to nie wypały i postoją max z 2/3tyg a później je ktoś zamknie z braku chęci albo tego że nie potrafi się obsługiwać tym serwerem. TO TAK Z GRUBSZA. Jeśli zakłada to Pierr32 to nie polecam donatować bo i tak nie pocieszycie się dłużej z zakupionych rzeczy za CC niż 1/2 tyg on już zakłada chyba 100000000 serwer który jest jedną wielką dziurą i syfem na którym nie warto grać.

POZDRAWIAM

Opublikowano

JAK NIE ZNASZ SYTUACJI TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ :)

Z serwerem nie ma nic wspólnego ani pierr, ani Sławek

Pierr32 - owszem same niewypały

A Hefajstosa znam dużo lepiej niż Ty - jako że mix upadał, postanowiliśmy go postawić od nowa, przygotowania trwały, mieliśmy rozpisane nowe dungi, nowy drop, miały powstać 2 serwery z low rate i high rate, no ale cóż - właściciel wbił i zabrał sobie po prostu serwer, Sławkowi się odechciało, a samemu jakoś nie miałem ochoty wszystkiego od nowa robić. Taką wiedzę jak posiadał Hefajstos na temat strony technicznej Cabala, to Ty możesz sobie pomarzyć.

Pliki z Fallen Cabal? Tam też admin lub gm był Polakiem, i co? I serwer jakoś stał sporo czasu. Mamy czyste pliki ep8 + kilka rzeczy które ja dodałem, nie wcale się na tym nie znam o.O Wiesz co? 3 lata w tym siedzę i nadal się zastanawiam jak dodać moba - Boże... Serwer opłacony na kilka miesięcy, więc wątpię że po tygodniu mi się znudzi, będę starał się rozwijać serwer dopóki ktokolwiek będzie na nim grał, tak jak było na mixie.

Więc widać jaki jesteś obeznany w sytuacji, ale oczywiście hejtuj, bo Ty nigdy nic w życiu nie osiągniesz.

Opublikowano

Tym polskim GM byłem JA na Fallenie ;D ;) Technikiem też byłem sporo czasu, Kate może ma sporą wiedzę ale sam nic nie osiągnął w serwerach xD Jak nie wierzysz prosz. SCREEN :D

97834756136007386154.jpg

• 4 miesiące temu...
Gość Teski.
Opublikowano

Sporo czasu minęło od tego jak to pisałem, ale ciągle miałem jakieś wydatki, nie mogłem się pozbierać z finansami. Dopier dziś wpłaciłem pieniądze, dedyka powinienem dostać w poniedziałek, także w przyszłym tygodniu start, jeśli wszystko się powiedzie  :)

Opublikowano

E tam tylko pół roku poślizgu pfhahahahaha xD Założe się że masz na miesiąc na dedyka a reszta będziesz liczyć na farta że zarobisz wystarczająco dużo na Item Shopie xDD

Gość Teski.
Opublikowano

E tam tylko pół roku poślizgu pfhahahahaha xD Założe się że masz na miesiąc na dedyka a reszta będziesz liczyć na farta że zarobisz wystarczająco dużo na Item Shopie xDD

5 miesięcy ;) Przyczyn jest sporo, ale nie będę o nich tutaj mówił. No i muszę Cię rozczarować, bo niestety przegrałbyś ten zakład.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...