Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hej ty ! znasz się na grach ? zapraszam do pomocy !

Maybeline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry wiem że posiadacie wiedzę na temat gier na komputer. Szukam jakiś gier na mój super komputer ! tj ;

asus K50IJ

kartą graficzna- mobile intel 4 series express chipset family
4gb ramu procek ; dual core CPU T4200 2.00 Ghz
prosze tylko nie ; metin2, lol, cs, gothic, fable, gta ;_;
Dziękuje
Opublikowano

Nie polecam - nastawiony na kasę.

Zachęcam do grania w Combat Arms i League of Legends

League of Legends może nie jest nastawione na kasę?

W takim razie spróbuj Saints Row, bądź Euro truck simulator 2.

Opublikowano

League of Legends może nie jest nastawione na kasę?

W takim razie spróbuj Saints Row, bądź Euro truck simulator 2.

Hahaha, league of legends nastawiony na kase? Śmieszny jesteś. Chyba nigdy w niego nie grałeś. Wszystkie postacie można kupić za pieniądze zdobywane w grze.

Opublikowano

Hahaha, league of legends nastawiony na kase? Śmieszny jesteś. Chyba nigdy w niego nie grałeś. Wszystkie postacie można kupić za pieniądze zdobywane w grze.

Raczej ty jesteś śmieszny i ta twoja gra która miała wyjść 15 grudnia Pevie...

-------------------------

CABAL ONLINE

0000

Opublikowano

no tylko u mnie w klasie to zawsze kurwy kombinują jak załatwić kase na rp do lola. czyli nie jest nastawione? hmm...

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Metin jakiś serwerek ogarnij i graj. Możesz też spróbować w Leauge Of Legends. Bardzo dużo osób w to teraz gra.

Opublikowano

no tylko u mnie w klasie to zawsze kurwy kombinują jak załatwić kase na rp do lola. czyli nie jest nastawione? hmm...

BO JEBANE DZIECI, MUSZA WYDAWAC KASE BO SA TAK UZALEZNIONE. MOZESZ NAWET WBIC JEBANEGO CHALLENGERA BEZ WYDAWANIA GROSZA, BO UMIEJĘTNOŚCI NIE KUPISZ

@TOP.

Empire Earth - świetna gra strategiczna.

Opublikowano

Polecam brothers in arms-road to hill 30, commandos antologia

co do nastawienia gier na kasę, to dziwić się? nikt wam nie będzie robił i aktualizował gier za free, jeśli masz umiejętności to nie potrzebujesz itemshopów, w życiu nie wydałem na nie grosza, a gram i daję radę, jakbym wszystko kupił to straciłbym frajdę z gry, bo miałbym na tacy podane

Opublikowano

League of legends , Half Life 2 , Dota 2 , Metin2 , Lineage2 , World of Warcraft ( serwery prywatne - darmowe ) jeżeli nie chcesz płacić , Tibia przyjemna gierka trzeba sie wkręcić ,

A z single player to napewno Call of duty nowsze wersje , Max Payne 3 , GTA IV , GTA V i to chyba tyle :) miłego

Opublikowano

League of legends , Half Life 2 , Dota 2 , Metin2 , Lineage2 , World of Warcraft ( serwery prywatne - darmowe ) jeżeli nie chcesz płacić , Tibia przyjemna gierka trzeba sie wkręcić , 

A z single player to napewno Call of duty nowsze wersje  , Max Payne 3 , GTA IV , GTA V i to chyba tyle :) miłego

Gta V? POpier*****o?

@Polecam crysisa 1/2 i minecrafta

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie jest nastawiona, każdy kupuje RP kiedy chce. Kupienie RP nic w grze nie daje (nie licząc IP Boosta/Exp Boosta), przeważnie są to tylko walory estetyczne (czyt. kupienie skina do gry)

@Polecam: War Thunder, Wiedźmin, Gothic

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...