Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Podczas gry

peterczak10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam prośbę, od wczoraj podczas gry, chciałem sobie sprawdzić lolnexus.com graczy, było to w 5 min meczu, gdy wyszedłem i znów wszedłem miałem problem odnośnie, że nakierowało cały czas na moją postać i nie mogłem tego wyłączyć, dlatego wszedłem w ustawienia i przywróciłem domyślne. Niestety to nie pomogło, lecz jak włączyłem ponownie to mi się udało. Ale jak to bywa wystąpił nowy problem mam ping dobry (40), lecz występują ścinki takie 5 sec, występujące co 3 min. Raczej z komputerem nie jest źle, procek intel i5, ram 6gb, 7HP, 64 bit. Proszę o pomoc ;]

Opublikowano

Zwiększyłem do 130 ale tak jest raz 80 - 130 i przez 1 sek spada do 20 i znow 100... Tak sie dzieje co 10 min.

To jak zwiększyłeś to FPS'y a nie ping ^^,co do samych spadków to może Ci się coś przegrzewa ? Pokaż temperatury z programu AIDA 64.

Opublikowano

A jak dokładnie mam to zrobić, bo szczerze powiem z tym programem nie miałem doczynienia.

@edit

Chyba o to chodziło 35d7xxw.png

Rozkręć pudło,weź jakąś szmatkę i przeczyść lekko kartę graficzną,do tego podmuchaj tam.

Możesz to zrobić na zasilaczu oraz wentylatorze od procka.

Opublikowano

Dobrze, jakieś inne propozycję?

Jakie mogą być inne propozycje ? Koledzy ci podali najlepsze . Masz rozkręcić kompa i go wyczyścić .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...