Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft premium

damon206

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, kupuje konto premium minecraft, i tutaj mam pytanie do Was, gdzie najlepiej je kupić? Jak sprawdzić dany nick, czy jest wolny, i mogę na niego kupić premium?

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

Opublikowano

Najlepiej kupuj na

minecraft.net

, wiem jest drogo, ale masz 100% szans, że Cie nikt nie oszuka! Na allegro masy 70% szans, że dostaniesz konto, które używa np. 50 osób, a 25% szans, że dostaniesz gift coda, którego Ci po jakimś czasie zablokują, a 5% szans, że dostaniesz gifta, którego Ci nie zablokują.

Jeżeli chodzi o nick to chyba nie da się sprawdzić (no chyba, że przy rejestracji wyskoczy Ci, że ten nick jest używany).

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt!

Opublikowano

Kupiłam wczoraj właśnie minecraft premium i tak:

najlepiej kupić oczywiście na minecraft.net (orginalna strona minecrafta)

Gdy wybierzesz opcje żeby kupić, będziesz miał wybór: albo robisz nowe konto, albo "dodajesz" gift-code na konto już stworzone.

Gdy wybierzesz opcje, żeby zrobic nowe konto to będziesz mógł wybrać nick. Jeżeli nick będzie zajęty to o ile pamiętam obok pojawi się jakiś krzyżyk albo po prostu będzie napisane, że ten nick jest już zajęty. A jeżeli będzie wolny to tak jak poprzednio tylko na odwrót :D (będzie tzw. ptaszek lub będzie napisane, że nick jest dostępny)

Opublikowano

Ok, Dziękuje wszystkim za pomoc. Kupuje oczywiście na minecraft.net, Pozdrawiam :)

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...