Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR s2 [Dedyk][EASY]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz kazdy bedzie cie trzymal za slowo ;)

Shajker chyba po to sa te trutki w IS aby je kupywac :)

Serwer Polecam , narazie tylko malo ludzi gra ale mi sie gra super! ;)

je0o.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamiętam starego dobrego Galdora s1. :) Bardzo przyjemnie się grało no i widzę, że wyszedł s2. Prezentacja bardzo miła dla gracza. Być może zagram jak nabiorę chęci do pobierania clientów. ;_;

Opublikowano

Pamiętam starego dobrego Galdora s1. :) Bardzo przyjemnie się grało no i widzę, że wyszedł s2. Prezentacja bardzo miła dla gracza. Być może zagram jak nabiorę chęci do pobierania clientów. ;_;

A ja juz tutaj nie zagram straciłem czas i zarąbistą gildie a co najgorsze 3x eq na 3 postaciach . Przez ataki na serwer i włamy eq pvp i pvm poszło się rąbać .

Serwer słąbo zabezpieczony Administracja jednego serweran ie potrafi naprawić a za dugi się bierze .

Nie polecam serwera. !!

Opublikowano

Serwera nie polecam

Czeste włamy na serwer , mapa z jajami zbugowana , kasa słabo leci, serwer ogólnie zbufowany i niezabezpieczony , Administracja to dzieci po 15/16 lat 0 zainteresowania na forum tylko banują ludzi kiedy chcą i jak im się podoba .

Okradziono mi 3 konta przez włąmy na serwer ,

KONKRETNIE NIE POLECAM SERWA STRATA CZASU I PIENIĘDZY > !!!!

Czeste wlamy na serwer? Gralem na s1 prawie 3miesiace, nigdy nic nie stracilem.

Mapa z jajami zbugowana? Jak by byla zbugowana to nie mial bym juz takiego eq. [ SS Nizej ]

Kasa slabo leci? Na wyzszym lvlu mozesz nawet 200brylek w dzien zrobic...

Pewnie wbiles na serwer pograles 30minut i wyszedles bo odrazu skille na P chcesz na 5lvlu tak jak wiekszosc osob ;) Pograj 2-3dni i wtedy napisz ze cos jest nie tak na serwerze. Ja daje rade zrobic eq bez mapy 200 i bez WW. Wiec to ze te mapy teraz nie dzialaja to mnie nie obchodzi. Tak to jest jak ktos chce zrobic cale eq w 1dzien...

Jak kazdy wie to jedyny powazny minus tego serwera to mala ilosc graczy oraz klient nie dopracowany.

Pis Yo Nakari

6mriia.jpg

omdsbh.jpg

7img86.jpg

je0o.png

Opublikowano

Ja również grałem na glador S1 swojego czasu miałem postacie z full eq do pvp i exp każdą broń oraz ulepszacz , po jednym z ataków startaciłem wszystko co osiągnałem wraz z gildią skończyliśmy tam grać . Mapa z jajami na samym koncu zbugowana jajka w domkach się respiły przejechać nie można było . Gracze po atakach zrezygnowali tam z gry i z dnia na dzień było ich co raz mniej dlatego gra nie miała sensu ..

Serwera nie poelcam ze wzgledu na wcześniejsze doświadczenia z S1 :)

Dodam tylko że administracja odpowiada tylko w tematach o bany .

Pozdrawiam

Opublikowano

Hmmm Amadeuszu... może byś dał jakiś znak że coś zrobiłeś? Wszyscy czekają aż coś naprawisz...

I do reszty. Zapraszam do gry bo nie mam kogo lać ;D

Pozdrawiam Cysiak/Tosaki. <3

Opublikowano

Hmmm Amadeuszu... może byś dał jakiś znak że coś zrobiłeś? Wszyscy czekają aż coś naprawisz...

I do reszty. Zapraszam do gry bo nie mam kogo lać ;D

Pozdrawiam Cysiak/Tosaki. <3

nie licz że coś się zmieni nia tym serwie , więcej inwestuj w isa to będzie wielu chętnych równie zrytych jak ty żeby lać się na privku który nie ma przyszłości i inwestować w isa pozdro

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

Może bym i zagrał ale te farbowane stalki/hw KO RWA ODRAŻA MNIE TO, tandeta i zero konsrtuktywnego myślenia, na 2013r to można się postarać o mix dostępnych stalek hw a nie to złote badziewie. NIE ZAGRAM

Opublikowano

Prezentacja, strona serwera bardzo ładnie wykonane. Na tym serwerze powinno grać +600 osób spokojnie. Jedyną przeszkodzą tego jest Admnistracja. Dark weź się do roboty, żebyś się zachowywał normalnie i byś dbał o wszystkie serwery byś miał dużo graczy, a dużo graczy = więcej kaski. Myślę, że ludzie nie grają tutaj tylko ze względu na Ciebie bo widzą jak się zajmujesz serwerami.

Pewnie to przeczytasz, ale i tak nie odpowiesz, a to świadczy, że masz graczy w dupce. Pozdrawiam !

denzel.png

Opublikowano

Serwer może jest i dobry ale Admin czyt. [DarkSince] był i jest gównem nie polecam jego żadnego serwera nie potrafi nawet naprawić prostych bugów z expem dlatego fest dużo ludzi miało tak szybko 250 lvl, serwer to czysty gotowiec z mpc nawet game na backdoory pzdr 600 jebany Amadeuszu .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest wspaniały, tylkog graczy brakuje, i GM/GA mało wchodzą na serwer. Ja zapraszam i polecam! wszystko w rękach graczy .

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny niewypał jak divine , glador s1 nie polecam zbugowane gówno .. gralem jeszcze ostatnio na divine oddalem 3000 pieczęci eq maru 3 bronie na 250 2 zbr dlatego ze to gówno niedługo padnie szybciej niż się tego spodziewacie a z 2 strony do administracja ma wyje***e na serwer :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Kolejny niewypał jak divine , glador s1 nie polecam zbugowane gówno .. gralem jeszcze ostatnio na divine oddalem 3000 pieczęci eq maru 3 bronie na 250 2 zbr dlatego ze to gówno niedługo padnie szybciej niż się tego spodziewacie a z 2 strony do administracja ma wyje***e na serwer :)

Wiedziałem o divine to jakieś 3 miesiące temu kiedy właśnie przestałem grać.

Jedna wielka Boruta i z gladorem jest dokładnie tak samo.

Legoland dla dzieci, którzy są tak zapatrzeni w swojego pro elo easy serwerka , że hajsy na is idą a bugi mają w chuju.

Administracja olewa totalnie, żadnego kontaktu z nimi, zadnej inicjatywy własnej. 

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Nie moge dostać się na serwer- Użyłem Patchera, ściągnąłem Clienta wywala przy logowaniu do konta, podaje login, hasło wchodzenie do świata i kicka. 

w dodatku CH1 i CH3 nie działa. Coś jest nie tak?

43242342423.jpg]
Opublikowano

Od 2 dni tak jest, nie wiadomo czy serwer padł, czy jeszcze ruszy itd. Od administracji nic się dowiedzieć nie idzie, bo ich nigdy nigdzie niema. Na facebooku dodają bezsensowne wpisy a gdy ktoś w komentarzu wspomni o bugach/offie czy czyms takim to od razu wpis zostaje usunięty. Szkoda słów:)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...