Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sura wp 78 lvl

Olektcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :) Mam problem. Posiadam surkę wp ale niestety z trochę słabym eq. Potrzebuje dużo kasy. Co mam robić? Gdzie dropić ? Jak zarobić pierwszą kasę na słabym eq?
serwer PL 53 - Etolin
eq:

truta +6 sr 28 kd: potwora +4 śmierci +4 penetry +4
stal +8 bez kd i bez bonów
zamkowy +5
deszczowe buty +5 1k pz
perłowa branza 1,5k pz
lwa +9 bez bonów
kol. z niebiańskich +5
kryształowy naszyjnik 1k pz
skille:
ostrze P
wirek G
stach G
zbroja G
Bardzo proszę o pomoc ;)

Opublikowano

właśnie próbuje ubijać metki mordu ale pod koniec metina mordu ubijają mnie moby. Dobra zrobię buffkę i gdzie jej szybko wbiję :)? mam pierścienie expa i przepsutki do v2. I z tych metków mordu co leci dobrego?

Opublikowano

właśnie próbuje ubijać metki mordu ale pod koniec metina mordu ubijają mnie moby. Dobra zrobię buffkę i gdzie jej szybko wbiję :)? mam pierścienie expa i przepsutki do v2. I z tych metków mordu co leci dobrego?

Najlepiej będzie expić ją w v2, jasne.

Metki mordu: KU, KD+3/4 Kamienie Duchowe, OZ'etki.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Bij metki 85lvl w red lesie, ja je bije na 64lvl body a mam skille m8 i srednie eq. Jak juz dropnie ci rekawica to masz super zarobek. Mozliwe ze bedziesz bil nawet 12min metka ale spokojnie jak juz dropnie ci te kd i potem znowu i bodzio itd. To sie dorobisz na pro eq. Pamietaj za najwiecej ludzi bije od 16 do 22 bo wtedy wracaja z pracy /szkoly , a od 19-21 dropia renifery/wierzchowce

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

xalekx no ja w red lesie bije te metki i mega długo mi to idzie :)ze słabym eq dam radę? z buffem je bić? Siedzę teraz w v2 i ma 40 lvl jeszcze 8 lvl i nie będę musiał przez łącznika go brać do pt:)

jest jakiś waithack/dmg hack lub nie odpychanie z konia na PL ? :D

Opublikowano

Buff na 52 lvl będzie miał 3xM, licząc, że dodajesz tylko w trzy skille i wszystkie wchodzą przy 17 punktach. Wydaje mi się to najbardziej opłacalne.

5v19hx.png

Opublikowano

Tak buffkowi weszło pomoc i błogo na 17. Sam DT nie ogarnę tzn. ogarniam do pieczęci :mellow: , dalej nie daję rady a na dodatek zjarał mi stal na +9 :P . Buffowi wbije te 3 skille na M i spróbuję wtedy z kimś na to DT może mnie zostawi na 6 piętrze :D , Dzięki wszystkim za pomoc :) temat do zamknięcia B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...