Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyfrowe Gry PS3

xSiewieRx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem otóż mam zamiar kupić wersję cyfrową gry z allegro ale nie wiem jak ją potem pobrać.Czytałem że trzeba się zalogować na jakieś konto w psn i tam wpisać login i hasło jakie sprzedający przesłał nam w e-mailu.Mógłby mi ktoś to dokładniej wytłumaczyć ?

Opublikowano

Dostajesz od sprzedawcy dane do zalogowania się na konto czyli login oraz hasło.

W konsoli tworzysz nowy profil/konto logując się na podane dane przez sprzedawcę.

Po zalogowaniu wchodzisz w PS Store, następnie wchodzisz na ostatnią zakładkę po lewej stronie (Wyświetl pobrane) i wyświetli Ci się lista pobranych materiałów, wybierasz sobie grę którą kupiłeś i ją pobierasz na swoją konsolę.

Po pobraniu możesz grać na swoim koncie.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dostajesz od sprzedawcy dane do zalogowania się na konto czyli login oraz hasło.

W konsoli tworzysz nowy profil/konto logując się na podane dane przez sprzedawcę.

Po zalogowaniu wchodzisz w PS Store, następnie wchodzisz na ostatnią zakładkę po lewej stronie (Wyświetl pobrane) i wyświetli Ci się lista pobranych materiałów, wybierasz sobie grę którą kupiłeś i ją pobierasz na swoją konsolę.

Po pobraniu możesz grać na swoim koncie.

http://allegro.pl/battlefield-4-pl-playstation-3-far-cry-3-i-ps-i3823244968.html A wiesz może czy ta oferta jest uczciwa bo wydaje się być zbyt dobra jak za taką cenę.Sprzedający ma większość pozytywów ale chce poznać opinie innych również na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...