Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ]Ravians.com.pl

FlourineUB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam ze względu na "cudowną" "wcale nie wyzywającą i nie bluźniącą administrację" Nie polecisz prezentacji? - Hejt. Podważysz zdanie cudownego GM - ban. Powiesz 1 słowo - wypierdalaj stąd. :) Powiesz że znalazłeś jakiś bug - najpierw zaczną Cię wyzywać a potem mówić że naprawią ( nie nie naprawią ;>) Nie róbice kont na forum bo to sensu nie ma dostaniecie bana za spamowanie przy 5 postach lub tak bez okazji bo gm może Cię nie lubić tak bez powodu. Powodzenia przy kolejnym... starcie....

#Edit Ojej już padło? Szkoda...

Opublikowano

Nie polecam ze względu na "cudowną" "wcale nie wyzywającą i nie bluźniącą administrację" Nie polecisz prezentacji? - Hejt. Podważysz zdanie cudownego GM - ban. Powiesz 1 słowo - wypierdalaj stąd. :) Powiesz że znalazłeś jakiś bug - najpierw zaczną Cię wyzywać a potem mówić że naprawią ( nie nie naprawią ;>) Nie róbice kont na forum bo to sensu nie ma dostaniecie bana za spamowanie przy 5 postach lub tak bez okazji bo gm może Cię nie lubić tak bez powodu. Powodzenia przy kolejnym... starcie....

#Edit Ojej już padło? Szkoda...

szkoda tylko że forum jest wyłączoneXDDDDD nawet tu nie grałeśXDDDDDDDDDD wyjdź gimbusie:*

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Nie polecam, 99 % osob będzie wiedziała o co chodzi.

Aw: Serwer nudny, nic nowego.

up@: nie wyzywaj od gimbusów jak nim sam jestes :).

Opublikowano

znowu start ? boze....

Dosyc duzo tez jest komentarzy ze administracja po 15 lat ma i serwer pada co chwile wiec nie wiem czy warto grac ....

Serwer off na zawsze ;s

mozna zamknac

no to wszystko sie wyjasnilo ..

3201528209.png
Opublikowano

Moze nie bedzie tak zle

kiedy start?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

znowu start ? boze....

Dosyc duzo tez jest komentarzy ze administracja po 15 lat ma i serwer pada co chwile wiec nie wiem czy warto grac ....

no to wszystko sie wyjasnilo ..

Pada co chwilę ? Bo jebnę nawet nie grałeś na tamtej odsłonie i się udzielasz... Rozumiem ból dupy itp... Serwer został zamknięty przez to ,że każdy go hejtuje a na prawdę był porządny i przyjemnie się grało.

Opublikowano

Nie polecam serwera na team kirito itp oraz ich młody wiek co swiadczy o kulturze i zachowaniu ;)

śmieszny gościu jesteś, co ma wiek do serwera ? znam dziesiątki ludzi co w wieku 14 lat przerosną cię 10x inteligencją, wyjdź i nie wracaj, elo :)

Opublikowano

śmieszny gościu jesteś, co ma wiek do serwera ? znam dziesiątki ludzi co w wieku 14 lat przerosną cię 10x inteligencją, wyjdź i nie wracaj, elo :)

Smieszny to ty jestes :) Duzo ma wiek co do serwera ,napewno duzo osob zagra jak macie tyle lat . Wgl nie umiecie krytyki przyjmować , wszystkie posty przeczytałem to albo wyzywacie albo jakos unikacie .Mówisz ze mnie jakis 14 latek przerasta inteligencja 10x ? Zobacz na siebie ;* A no fakt ciebie nikt nie przerasta i dlatego tak piszesz , sam wyjdz bo ja tu zostane ;) Elo

Opublikowano

Przecież to zamknęli w ku*we czy mi się wydaje ?

Strona OFF , serwer OFF .. to ja się pytam czego to jeszcze na zapowiedzi jest a nie w koszu ?

xDEcNt1.png

Opublikowano

Ten serwer nie wystartuje, harnasie i te inne dzieci dziś będą grali na 4 death, prezka- kosz. :D

Odkrycie roku ... Gratulujemy!Temu panu złoty medal xD

Opublikowano

Odkrycie roku ... Gratulujemy!Temu panu złoty medal xD

Jakoś nikt się tutaj wcześniej tym nie pochwalił... A post zgłoszony, gratulację. xD!

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ciebie przerasta każdy, so?

Opublikowano

kolejny serw jak wszystkie inne do tego admin. ktora ma wywalone na wszystko -,-

Nie powinno być przecinka?" i admin,który ma wywalone na wszystko-,-"Beka ... :| Nie będę otwierał serwera dla 20 osób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...