Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

> ? > ? CS5CRAFT.MAXCRAFT.PL < ? < ? -----=== FREEBUILD ===----- [ 24/7 ] [ '' WŁASNY TS3 '' ] =--- 20 slotów ---=

Avertis Aka Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1.5.2
b_560_95_1.png
info.png
Typ serwera: Free Build
Rodzaj serwera: Hosting Pukawka
Wersja: 1.5.2
Sloty: 50
Ip: cs5craft.maxcraft.pl
Potwory: Tak
Zwierzęta: Tak
PvP: Tak
Premium: Nie
Nether: Nie
Biała Lista: Nie

admin.png

Wach

ThePolskiNinja

Avertis

oferujemy.png

Ogarnięte pingi

Miła i pomocna administracja

Możliwości zdobycia rangi za zasługi

Zakupione rangi są na zawsze

Dopasowany drop surowców

onas.png

Jesteśmy nowi na rynku serwerów MineCraft nasza specjalności to Counter Strike ale myślę że z waszą pomocą damy rade się wybić i tutaj

Opublikowano

Grafika w tym temacie nie co lepsza, lecz to i tak zamało jak dla mnie. Mało slotów i co kolejny raz mówie brak domeny .pl Serwer stoi na hostingu więc może się każdy spodziewać nie czytając tematu , że to 20 slotów + i kolejny nie wypał.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Grafika w tym temacie nie co lepsza, lecz to i tak zamało jak dla mnie. Mało slotów i co kolejny raz mówie brak domeny .pl Serwer stoi na hostingu więc może się każdy spodziewać nie czytając tematu , że to 20 slotów + i kolejny nie wypał.

Ładnie nabijasz posty... Znajomy z gimnazjum ci range dał?

Nie oceniaj książki po okładce, nie każdy wynajmuje grafika za 50zł żeby mu zrobił 10 grafik do prezentacji.

Mało slotów jest na serwerze 3 slotowym ! a jak ktoś się uprze to mu wystarczy... Nie każdy serwer musi mieć po 400 slotów.

Sam jesteś nie wypał.

Recenzent od siedmiu boleści...

Opublikowano

AHHA na domene człowieku patrzysz, a zobacz jak strona jest zrobiona... Dodam jeszcze, że jest to mój pierwszy serwer i nie mam zamiaru wykładać na sam początek 200-300 zł. Na serwerze ciągle siedzi 10 osób + nie jest to serwer jak craftboardy gdzie bez zakupionego vip'a nie ma gry. Serwer po prostu ma się opłacić, a nie przynosić zyski. Robię to dla po prostu dla graczy, aby umilić im grę. Jako, że jestem właścicielem staram się jak mogę pomagać graczom, a nie olewać ich, bo są młodsi. A twg co ma serwer do grafiki... gdybym robił serwer 100 slotów +wtedy pomyślałbym może nad dosyć dobrą grafiką.

Krótki filmik naszego gracz:

http://www.youtube.com/user/xHeRkueRx/videos
Opublikowano

Prawdopodobnie będzie zmiana planów powstanie skyblock [ 80 slotów ] A na Freebuild zwiększymy sloty do 40, ale będziemy mieć większą ilość ramu.

Skyblocka można się spodziewać na Ferie [ 1 tura ]

Opublikowano

Konkurs do 18:00 5 stycznia

Konkurs polega na napisaniu pod tematem:

Nagrody zależą od:

1 zapisany gracz - 2 dni vipa

2 zapisanych graczy - 4 dni vipa

50% osób zapisanych otrzyma range.

wzór:

Nick w grze:

Biorę udział: Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...