Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Email a giftcode.

Jekorgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was takie oto pytanie:

Czy giftcode'a musze aktywowac na mailu na ktory przyszedl czy moge go spokojnie aktywowac na innym ?

Opublikowano

Tak, możesz na innym jeśli zaznaczyłeś Gift Code - aktywujesz gdzie chcesz.

For this acc - dla tego konta :)

Opublikowano

Dziekuje za odpowiedz , lap like'a. Mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie:

Kolega wyslal mi giftcode'a wczoraj w nocy , kiedy moge sie spodziewac ze dojdzie ?

Opublikowano

Nie rozumiem co masz na myśli. Jeśli wysłał Ci giftcode np. e-mailem, to powinien dojść.

Chyba, że mówisz, że aktywował Ci konto giftcodem. W tym wypadku myślę, że do 24h max powinno działać.

Jeśli tak nie będzie, to proponuję napisać do supportu.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Wyslal mi nawet teraz ss z tym obrazkiem na ktorym pisze ze do 24h , czy mozliwe jest aby w swieta doszedl pozniej czy cosik :)?

Opublikowano

No i jeszcze mam pytanko, w tej chwili mam konto naprawdę stare (nie połączone z Mojang) i gdybym chciał teraz aktywować premkę właśnie z tym kontem to co zrobić? Bo gdy chcę aktywować to muszę założyć nowe konto na Mojang i tam podać nazwę , ale gdy podaję to ona jest zajęta już. Nie wiem czy zrozumiecie o co chodzi :|

Opublikowano

To chyba musiałbyś podać inną nazwę. :/

Skoro ta nie połączona z Mojang jest zajęta. A może spróbuj do nich napisać, czy możesz swoje stare konto połączyć z Mojang?

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...