Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]GodPack

druteks29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Godpack to bardzo opłacalna inwestycja, jeżeli masz już kupionych załóżmy 30 bogów, to za każdego z nich zostaną zwrócone Tobie favory ~ czyli no nie wiem, łącznie 150.000 favorów.
Tak samo będziesz miał każdego nowego boga, który wyjdzie, bez wyjątków :P

Opublikowano

Kupiłem god packa ale troszke żałuje ,nie chodzi o hajs ,a oto iż bez god packa można ciekawie pobawić się w zdobywanie nowych bogów ,a za tym idze dodatkowa frajda z tej gry :P

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Z tym zwrotem to nie wiedziałem, osobiście przymierzam się do kupna owego packa.

Ostatnio jakoś wzięło mnie na granie czymś nowym a nie ciągle tym samym.

- Tak wgl. ta oferta jest jakoś ograniczona czasowo ?

Opublikowano

Tylko godpacka kupuj na allegro bo dorwiesz go za 90 zł, a na stronce to zapłacisz +100 zł.

na allegro sprzedają takie rzeczy ?? ^^ ja wolałbym dopłacić to 15 zl ale mieć pewność, że kupuje na 100% pewności

Opublikowano

Lepiej kup z pewnoscia...

Osobiscie dla mnie wole nie wydawac na gp kup gemy i kupuj skini lepiej wyjdziesz Bogow tak czy tak odblokujesz a wszystkimi nie zagrasz :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Hmmm powiedzmy grajac w ciagu dnia hmmm srednio 20 min 1h to 3 ? myslisz ze taka srednia utrzymasz i tyle bd gral ?

Zreszta co ja bd gadal :)

ps niewiedzialem ze zwracaja kase za bogow dzieki :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Tylko godpacka kupuj na allegro bo dorwiesz go za 90 zł, a na stronce to zapłacisz +100 zł.

102 zł przeliczając, więc te 12 zł za pewność to niewiele. Ja właśnie dziś kupuję goodpack'a bo zwróci mi się 50k favorów. Opłaca się bo kupię sobie skiny do postaci za te 50k.

Opublikowano

102 zł przeliczając, więc te 12 zł za pewność to niewiele. Ja właśnie dziś kupuję goodpack'a bo zwróci mi się 50k favorów. Opłaca się bo kupię sobie skiny do postaci za te 50k.

No tak, ale ja z firmą keye.pl nigdy nie miałem problemów :)

GodPacka warto kupić bo jest tylko do końca bety :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kiedy beta sie kończy? + od zawsze chcialem miec god packa ale nie sram hajsem i nie wiem czy zamiast bluzy jakiejs czy spodni to mam to kupic sobie a w smite gram od roku odkad guan yu wyszedl :D

Opublikowano

mam pytanie, lepiej kupić godpacka na koncie nowym gdzie podam swój prawdziwy email czy na aktualnym koncie gdziie email byle jaki podalem ale za to moge 29.500 favorów dostać za zakup

Opublikowano

napisałem ze na tym koncie co gram mam jakis email [email protected] i to nie moj email tylko wpisalem byle co i nie wiem czy przy zakupie godpacka przyda mi sie email czy nie, albo wlasciwie chyba bedzie bo jak ktos mi konto ukradnie albo zablokują albo cokolwiek to musze swoj email podac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...