Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz Serwer Happy-Craft

iQual1ty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo Serdecznie chciałbym wam przedstawić Nowy Serwer Do Minecrafta a więc do dzieła

CO do daty startu serwera mamy nadzieje że przed nowym rokiem się wyrobimy a jak nie to tam parę dni po nowym roku :)

HAPPY-CRAFT

Serwer z myślą o graczach a nie zmyślą o zarobku kasy Nasza ekipa stawia na jakoś a nie na zyski wiec o jest taki nasz plus specjalnie dla was :)

Druga sprawa to jest taka iż nie jesteśmy przekonani do trybu gry FB ponieważ za dużo jest z tym roboty i dlatego postanowiliśmy utworzyć serwer Survial+Frakcje i oczywiście Trochę wprowadzić HardCoru :)

Wiem że jest dużo takich serwerów ale na naszym serwerze spędzisz miło i przyjemnie czas :)

Może przejdę jak to będzie wyglądać a już wam mówię aby założyć Gildie będziecie potrzebowali

64 żelaza

64 złotych jabłek

32 Diamenty

32 złota

Takie wymagania są na utworzenie Gildii

Pewnie większość to zdobędzie lada dzień , ale o tym pomysleliśmy i trochę podrasujemy Drop ze Stone oczywiście nie będzie za Wyski oraz za niski będzie odpowiednio ustawiony pod serwer i przyjemność będziecie czerpać z gry na naszym serwerze :)

Gra nie będzie się sprowadzała tylko do wydobywania rzeczy i szukania różnych itemów nie zadbaliśmy również o rozrywkę

i na serwerze będą organizowane Eventy jakie to już zależy od kreatywności naszej administracji :)

Co do eventów to zostanie ustalony dzień w jakie dni to będzie i będziemy się tego trzymać

NP ustalimy że w piątek to co tydzień w piątek przypuśćmy o godzinie 20:30 będzie Event :)

#Przejdźmy może do ilości slotów :)

Hmm co do ilości slotów to będzie na razie tylko 10 (wiem że mało ale nie chcemy od razu 100 slotów nie wiedząc ile będzie osób u nas grało) a kasa nie spada z drzew i nie każy ma od tak sobie wydać ileś tam kasy wiadomo dlatego ustaliliśmy że będzie 10 slotów jeśli będzię duża ilość graczy powiększymy ilość slotów :)

Mam nadzieje że zrozumiecie stawiając serwer nie wiadomo ile osób będzie na nim grało a my nie chcemy od razu szaleć ze slotami :)

Oczywiście Będziemy posiadali Własną Stronę www która jest właśnie w fazie tworzenia :)

Co do rekrutacji to na ten czas Jest Offline :)

Dnia 25.12.2013r o godzinie 15:20 podam wam link do naszego Forum i tam będą zamieszczane informacje o serwerze Forum będzie na czas pracy nad stroną :) potem na stronie będą wszystkie informacje podawane :)

MAM NADZIEJE ŻE KAŻDY ROZUMIE I NIE BĘDZIE MIAŁ PROBLEMU :)

Pragnę też dodać że nasza administracja nie jest dziećmi w wieku 10-12 lat

nasz skład ma 17-18 lat więc prosimy nie piszcie postów że jestem dzieciakiem i chce sobie nabić ilość postów tu nie chodzi o te osty tylko o to że chce wa przedstawić serwer który lada dzień będzie otwarty dla każdego więc proszę nie piszcie odpowiedzi typu:

"Dzieciaku i tak z serwerem nie wypali"

z kąt ty to możesz wiedzieć że nie wypali jeszcze serwer nie wystartował a ty od razu oceniasz to nie motywuje do pracy tylko wręcz przeciwnie zniechęca :)

ALE WIERZE ŻE KAŻDY JEST INTELIGENTNY I UMIE DOCENIĆ CZYJĄŚ PRACĘ I CZAS

Więcej Informacji

Cooming Soon....

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano
"Druga sprawa to jest taka iż nie jesteśmy przekonani do trybu gry FB ponieważ za dużo jest z tym roboty"

Czyli wybraliście SV ,bo zwyczajnie nie chce wam się "pracować"?

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

Nie nie dlatego że nam się nie chce pracować dlatego że byśmy się bie wyrobili ze startem wcześniej a chcemy jeszcze przed Nowym rokiem się wyrobić :D

A ja mógłbym sam nawet zrobić mapę pod FB ale trochę czasu by mi to zajelo

Opublikowano

Hmm może jak będziemy robić FB to wtedy dam ci znać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...