Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TBot... Pomocy

wojtrix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą pobrałem TBota, zainstalowałem wszystkie aktualizacje, włączyłem i... nie działa :( adobe flash player 11, explorer jest.. :P screeny :

Opublikowano

Po 1 fajny login ktoś juz skoczy do supportu po 2 musisz czekać przez chwile jak w map się ładuje i dopiero 1 raz spokojnie kliknąć login chyba że masz starą wersje jak niektórzy i ci nie dziala bo była wina autora

Opublikowano

wersje mam 0.1.2.5, czekam aż się mapa załaduje, biore jakość w ustawieniach na niską, tło, żeby było czarne, czekam, wciskam login i wyskakuje ten błąd, antyvirus wył. Ps. win7,

Po 1 fajny login ktoś juz skoczy do supportu

Co w tym złego, że jest nick pokazany? o_O przecież hasła nie ma pokazanego.. ;x

@2x Up, raz klikam :P

Opublikowano

Odpal program

Odczekaj chwilę (tak z 1-2min)

Kliknij RAZ "Login"

Wejdź w zakładkę "Map"

Poczekaj aż bot wejdzie na mapę

Kliknij RAZ "Start"

Opublikowano

wersje mam 0.1.2.5, czekam aż się mapa załaduje, biore jakość w ustawieniach na niską, tło, żeby było czarne, czekam, wciskam login i wyskakuje ten błąd, antyvirus wył. Ps. win7,

Co w tym złego, że jest nick pokazany? o_O przecież hasła nie ma pokazanego.. ;x

@2x Up, raz klikam :P

No dobra ale ktoś poda twój login do supportu oni już będą wiedzieli co zrobic

Opublikowano

tak wgl musi byc przegladarka explorer ? Jezeli tak to mi wgl on nie dziala ;/ wlaczam wszystko jak w poradniku a nic sie nie dzieje ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...