Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[Problem]Karta sieciowa

MrKloc

Pytanie

Opublikowano

Witam, otóż dzisiaj wyłączyłem kompa na 30 min, włączam go ponownie i BUM, nie ma neta, patrze w połączeniach sieciowych i że karta dziala, w biosie też jest odpalona, nie wiem co się stało. W dodatku, mówie ch*j, pogram sobie w bfa na PS3, i tutaj też dupa, nie mam neta, ten temat piszę na laptopie, który łączy się przez wifi. może mi ktoś pomóc?

Mój net to Neo ~10mb.

Mobo ASUS P5VDC-TVM

1329673648-U534900.png

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli po kablu nie masz neta... Polecam restart routera jeśli miękki nie pomoże zrób hard reset.. Dalej nic? Dzwoń po techników niech naprawiają albo oddaj na gwarancję.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ja bym zresetował router do ustawień fabrycznych i wtedy próbował coś dalej robić jeśli nie pomoże :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...