Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtyczki firefox zamula co zrobić

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo wtyczek mi sie otwiera i zamula przeglądarke firefox oraz kompa prawidlowo powiny być 2 a mi sie otwiera 3 i czasami z 20 wtedy zmula kompa co zorbić żeby tak nie było jakieś pomysły i życze wesołych swiąt

post-993006-0-03997200-1387911748_thumb.png

Opublikowano

wcale ci ff nie zamula ani jego wtyczki, masz tyle syfu poinstalowane w kompie i uruchomione pamięciożerne programy plus po kilkanaście zakładek firefoxa to czemu ty się tak dziwisz że masz muła a nie normalny system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zainstaluj sobie Google Chrome, na prawdę nie ma porównania w działaniu. Mozilla zeszła na psy niestety :/

Opublikowano

wcale ci ff nie zamula ani jego wtyczki, masz tyle syfu poinstalowane w kompie i uruchomione pamięciożerne programy plus po kilkanaście zakładek firefoxa to czemu ty się tak dziwisz że masz muła a nie normalny system

Tak mówie bo 10 razy mi otworzy adobe flesch palyer powino 2 razy max a nie w procesach mam 30 adboe felsch player czemu tak ?

Zainstaluj sobie Google Chrome, na prawdę nie ma porównania w działaniu. Mozilla zeszła na psy niestety :/

Tak mówie bo 10 razy mi otworzy adobe flesch palyer powino 2 razy max a nie w procesach mam 30 adboe felsch player czemu tak ?

Opublikowano

skoro na każdej stronie co oglądasz masz obrazki czy filmy flash to jest NORMALNE bo dla każdego jest jeden proces

zresztą jak widać to nie FF obciąża najwięcej komputer a ilość zajętej pamięci nie jest miarą obciążenia systemu ! no ale skoro jesteś znawcą co wie lepiej że to ff to go porostu wywal i będzie po problemie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...