Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymieniać, nie wymieniać?

xxXdywanXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie mam:

Intel Core i5 2500k,

Radeon HD 6850 od Sapphire

GIGABYTE GA-P67A-D3-B3

8GB ramu 1333MHz od kingstona chyba

Chciałbym wymienić kartę graficzną na lepszą, aby osiągać więcej fps i zachować przy tym wysokie ustawienia graficzne, bo na high w Battiefield 3 strasznie skacze między 35 - 60 fps, budżet mam +- 1000zł, ale myślę, że jak będzie przewyższał 150 - 200zł to mogę dołożyć. Ostatnio wyszły te nowe radeony, może warto zainwestować w jakiegoś? Czy procesor będzie ograniczał?

sygnaturaaa.jpg

Opublikowano

Podaj model tego zasilacza, bo sama moc to za mało. Możesz też się zainteresować podkręcaniem, bo ten procesor bardzo łatwo się podkręca i osiąga dobre wyniki.

Opublikowano

Oczywiście, do płyty wejdzie spokojnie, podaj lepiej markę tego zasilacza bo jeśli to jakiś chinol to nie wiem czy wystarczy :)

Opublikowano

I pamiętaj ze z GTX 770 dostaniesz Assassin's Creed IV Black Flag , Splinter Cell Blacklist , i Batman Arkham origins więc z tą promocją się opłaca i to bardzo bo wartość każdej z tych gier to 100 zł czyli 300 i jeśli chcesz to klucze możesz sprzedać i masz karte za 900 zł. Sam ją kupiłem 2 tyg temu i bardzo polecam wszystko ultra i +80 fps (bf3,bf4,skyrim,assasin,saints row IV,Metro, te gry sprawdzałem)

Opublikowano

I pamiętaj ze z GTX 770 dostaniesz Assassin's Creed IV Black Flag , Splinter Cell Blacklist , i Batman Arkham origins więc z tą promocją się opłaca i to bardzo bo wartość każdej z tych gier to 100 zł czyli 300 i jeśli chcesz to klucze możesz sprzedać i masz karte za 900 zł. Sam ją kupiłem 2 tyg temu i bardzo polecam wszystko ultra i +80 fps (bf3,bf4,skyrim,assasin,saints row IV,Metro, te gry sprawdzałem)

Jakie 100zł za grę każda z nich za 50 zł chodzi :

http://allegro.pl/batman-arkham-origins-pl-steam-i3819434147.html
http://allegro.pl/splinter-cell-blacklist-pl-deluxe-edition-automat-i3807383977.html

a blacklist nawet za 20zł :)

up. zasilacz spokojnie starczy :)

Opublikowano

Tak, raczej będzie najlepszy, nie wiem czy zobaczyłeś edita mojego 1 posta, pisałem tam że lepiej zamów w techplanet bo jest o 100- 200zł tańsza ta karta, niż w morele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...