Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z S4 League

ladia125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeszcze wczoraj mogłam spokojnie grać w S4... . Dziś się pojawił u mnie mały problem z S4 League, a tak dokładnie z tą aplikacja HGWC. Gdy próbuję uruchomić grę i gdy HGWC się ładuję wyskakuje następujący error(komunikat): ''Time out waiting for initialing xtrap-engine'' w dodatku przy ładowaniu tego HGWC pokazuje mi się informacja od antywirusa, że w jakimś tam pliku wykryto konia trojańskiego i że został on usunięty. Skoro został usunięty to czemu nadal utrudnia mi to dostęp do uruchomienia gry..? A tak na marginesie co do jakichkolwiek wirusów i do S4... to nie wydaje mi się żeby ta gra miała jakieś wirusy... bo gram w nią od dłuższego czasu i raczej nie miałam z nią żadnych problemów. (reinstal nie pomaga). Proszę o szybką i skuteczną pomoc T.T ...

(dodatkowe inf. System windows7 , antywirus McAfee.)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja też mam ten problem po włączeniu gry wszystko się ładuje i......nic próbowałem ściągać nowego x-trapa ale nie wiem skąd wszystkie stronki płatne nawet wyłączałem antyvirusa ale nadal się nie uruchamia błagam proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

trzeba chyba odinstalować aktualizacje IE. odinstalowałem SP3 oraz IE 8 do wersji 6.00.2900.2180 (tą co miałem przy instalacji Windowsa). ponownie zainstalowałem SP3 ale nie aktualizowałem Internet Explorera. gra działa.

Antywirus chyba nie ma nic do rzeczy, mam Avasta 5 i Outpost Firewall Pro 2009 a wcześniej miałem Nortona, wystarczy ustawić żeby nie blokował aplikacji. podobnie jeśli masz włączoną zaporę systemu Windows w zakładce wyjątki dodaj program.

Opublikowano

Właśnie mam ten sam problem. Xtrap się laduje a potem nic i po jakiejs 1 min wyskakuje error. Ale niewiem czemu mojemu kumplowi normal dziala. Mówił mi żebym sterowniki nowe ściągnął ale to nic nie dało. Mam nawet folder z xtrap z forum angileskiego s4 ale tam są tylko pliki i nic one mi nie dają

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też mam taki problem z crossfire ;/ "Timed out..."Sprubuje zrobić co doradziliście i dam edita.

EDIT:Oznajmiam że usunąłem auktualizacje IE 8 itp. ale nie usuwalem sp3 .Ponownie zainstalowałem CrossFire i....działa!A teraz niech mi ktos powie jak sie stawia 5

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbowaliście może tak :

2. When I press start, I get Hackshield error 203/204, what to do?

Post copied from HellaHell:

This is the installed game after patch 15 (22.1.2010) and it works fine to me.

http://www.megaupload.com/?d=SMAQMOUX Small update here, this was edited.

Uninstall your copy of the game and extract these files on its place.

Post copied from fakeloli201:

Are you running any of the following?:

Xfire MSN Messenger AIM Pidgin Trillian Ventrilo Teamspeak Steam ICQ Yahoo messenger

If so, try closing out those programs and restarting your client.

Thanks to Thornsap:

livestream also affects it sometimes, although not many people use livestream + you can just start livestream up after you've got s4 up and running

Powinno się udać ;]

Jeśli się nie uda to nie wiem jak wy to robicie ;]

ja zrobiłem i mi wszystko działa...

źródło alaplaya.net/forum FAQ:

http://www.alaplaya.net/forum/viewtopic ... 1&t=148497

albo rozwiązania podane tutaj:

http://www.alaplaya.net/forum/viewtopic ... 1&t=169168

Ps. trzeba długo ściągać ale się mi opłaciło

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam taki problem że gdy włączam start na game launcherze to jest że sie ładuje to HGWC i XTrap ale żeniby sie włancza i nic

Prosze o rade.

Będe bardzo szczęśliwy:)

lecz narazie jestem smutny:(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Też miałem ten problem ale juz go naprawiłem :)Powiem Ci ,że odinstalowalem IE 8 Przeczyściłem kompa i działało s4. Więc pokombinuj.Co do wirusów to S4 nie ma wirków.Jakiego masz antivirusa?

18706o.png
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...