Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S4 League: Nie Moge Uruchomic:

Gofr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj szukajac jakiegos fajnego MMO postanowiłem zagrac w S4 League .

Zarejestrowałem się , pobralem clienta, zainstalowalem i spatchowalem ... ale jak klikam start wyskakuja te 2 okienka ktore sie ładuja i po tym (jak sie nie myle) powinna uruchomic się gra ,

ale nic sie nie dzieje :( mogę czekac caly dzien i sie nie uruchomi . nie wyskakuje mi tez zaden błąd i nie wiem co zrobic . pomożcie ! :)B)

Opublikowano

nie wiem ... klikam na stronie Download game sciagam plik "S4_Downloader" i gdy to sie sciagnie mam instalke ... instaluje ,patchuje i nie dziala ... moze trzeba to jakos inaczej instalowac? :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

na insternecie dokładniej na forum gry S4 znalazłem rozwiązania :

1. Dzięki Zerozaku

-For problem CODE_FIELD [02-0400-00000000-530] -Na problem CODE_FIELD [02-0400-00000000-530]

Some functions of the operating system are not working properly due to Niektóre funkcje systemu operacyjnego nie działa prawidłowo z powodu

external program. zewnętrznego programu. Please, close any program which is affecting game client. Proszę, zamknij każdy program, który ma wpływ na klienta gry.

Third-party programs such as NetLimiter cause the interference. Programów innych firm, takich jak NetLimiter powodować zakłócenia. Uninstall NetLimiter. NetLimiter Uninstall.

Try also to shut down other third-party programs. Spróbuj również do zamknięcia innych programów innych firm.

2. [/size] thanks to Zerozaku 2. [/ Size] dzięki Zerozaku

X-Trap program can not connect to patch server. Program X-Trap nie może połączyć się z serwerem patch. Set your firewall and your antivirus program to allow the X-Trap program. Ustawić firewall i program antywirusowy, aby program X-Trap.

3. [/size] thanks to Zerozaku 3. [/ Size] dzięki Zerozaku

X-Trap files may be corrupted. X-Trap pliki mogą być uszkodzone. The game must be reinstalled. Gra musi zostać ponownie zainstalowane.

4. (so far, it did not worked) thanks to Zerozaku 4. (Do tej pory nie pracował) dzięki Zerozaku

This error message from the Firewall settings or Does not provide settings for Windows Administrators. Tego błędu ustawienia zapory nie dostarcza ustawienia Windows Administratorzy.

Try: Spróbuj:

•Turning your firewall off • Włączanie firewall off

•Make sure you're running as Windows Administrator. • Sprawdź, czy używasz systemu Windows jako Administrator.

••If you're not running as Administrator: • • Jeśli nie działa jako administrator:

•Sign off Windows. • Wpisz się z systemu Windows.

•Log in to your Administrator account. • Zaloguj się na konto administratora.

5. thanks to Zerozaku 5. Dzięki Zerozaku

Crack, Cheat, or Debug programs are working on your pc. Crack, Oszustwo, czy programy Debug pracujemy na komputerze. Close third-party programs and scan the computer for viruses. Zamknij programy innych firm i przeskanować komputer w poszukiwaniu wirusów.

oficjalna strona to : http://www.alaplaya.net/forum/viewtopic.php?f=196&t=164458

tłumaczenie: google translate więc błędy są na pewno

Spróbuj także zamienić stary program xtrap na nowy ściągniesz go tu

: http://www.mediafire.com/?jhjne45wmmm

NIE INSTALUJ AKTUALIZACJI INTERNETU EXPLORER (MUSISZ MIEĆ IE7 ) ALE NIE MOŻESZ MIEĆ PLIKÓW :

KB976325

KB969897

BO BLOKUJĄ CI PROGRAM X-TRAP

S4 League to gra FPP a nie MMO

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam problem z grą S4 League, gram w nią przez długi czas i wcześniej nie miałem żadnego problemu, a nagle włączam S4 pokazuje mi się okno ze startem i zaraz znika. :(

Jak ktoś wie jak mi pomóc niech napisze. :) Proszę o szybką odp.

P.S. Reinstal i pobranie nowej instalki nie działa. Antywirus też mi nie blokuję, bo sprawdzałem, a co do IE mam wersje 7.

Jeszcze raz proszę o pomoc :) Z góry dziękuję :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GramWeWszystko pls pomocy bo widze że się rozpisałeś i na dole napisałeś że trzeba mieć explorela 7 ja mam 8 czy przez to gra mi nie działa??? i co mam zrobić zeby mieć 7 ?? mam usunać 8 i ściągnąć 7 ?? prosze powiec

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sory że tak późno ale jak chcesz to nie musisz instalować ale podejrzewam że się nei da zatrzymać IE8.

Po prostu nie możesz mieć plików :

KB976325

KB969897 to są pliki ochronne jakieś do IE Miałem ten sam problem odinstalowałem IE8 zainstalowałem IE7 NIE ŚCIĄGAŁEM AKTUALIZACJI BO SIĘ ŚCIĄGAJĄ TE DWA PLIKI.

potem ściągnij nowy X-trap bo ten jest zjechany (już się nie połączy z S4) xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja miałem ten problem Raz zainstalowałem Internet Explorer 8 ALE BEZ AKTUALIZACJI . Miałem format kompa to wtedy sciągnełem IE 7 z aktualizacjami też działało.Sciagnij IE 8 zainstaluj ale bez aktualizacji torche Głupio bedzie wyglądać ;)ale gra Chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...