Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Teksturki Zbroi

Natalia<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dodałam na serwer nowe zbroje i wszystko ładnie i pięknie śmigało aż do dziś . Wchodzę na serwer patrze a tu ni ma ikonek tychże zbroi oraz teksturek myślałam , że to coś się nie załadowało czy cuś więc jeszcze raz odpaliłam i nadal mam to samo . Nie widać zbroi / ikonek i postaci gdy ma założoną tę zbroję to jest w ziemi :D Wiecie co się stało ? I najlepsze że nic nie dodawałam nowego ani nic to tak jakby się samo zrobiło ;c

Proszę syserr

http://pastebin.com/YVY70kGc
Daje na pstebinie bo trochę dużo tego się zrobiło ;p

Z tego co tam wyczytałam to się teksturki poprawnie nie załadowały i ikonki . Ale nie wiem jak to naprawić ;/

Pozdrawiam

Zbieram +

Opublikowano

@ Top

Crash ikon, myślę że tektur też. Nie może ich wczytać.

Wypakuj pliki, podmień ikony / tekstury i spakuj. Wpisów XMl nie musisz dodawać gdyż dodawałaś wcześniej już.

Jeżeli nadal nie będzie śmigać pokombinujemy dalej.

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano

@ Up

Wiec ciekawe jakim cudem wcześniej wszystko działało :)

1224 16:19:45825 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/warrior/wedding/walk.msa) ERROR
1224 16:19:45825 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/warrior/wedding/walk.msa) ERROR

Podmień pliki .msa w lokalizacji podanej wyżej.

1224 16:19:55372 :: icon/item/46080.tga ĆÄŔĎŔĚ ľř˝Ŕ´Ď´Ů.CItemData::__SetIconImage
1224 16:19:55373 :: icon/item/46080.tga ĆÄŔĎŔĚ ľř˝Ŕ´Ď´Ů.CItemData::__SetIconImage

Błąd ikon. Źle skonwertowane lub crash.

1224 16:19:05654 :: void CGraphicThingInstance::UpdateTransform(pMatrix, fSecondsElapsed=0.016429, iModelInstanceIndex=0/nLODCount=5) - pkLODCtrl->GetModelInstance() == NULL

Pliki tekstur maja pewnie po 0 kb.

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano

@ Up

Wiec ciekawe jakim cudem wcześniej wszystko działało :)

Podmień pliki .msa w lokalizacji podanej wyżej.

1224 16:19:55372 :: icon/item/46080.tga ĆÄŔĎŔĚ ľř˝Ŕ´Ď´Ů.CItemData::__SetIconImage
1224 16:19:55373 :: icon/item/46080.tga ĆÄŔĎŔĚ ľř˝Ŕ´Ď´Ů.CItemData::__SetIconImage

Błąd ikon. Źle skonwertowane lub crash.

1224 16:19:05654 :: void CGraphicThingInstance::UpdateTransform(pMatrix, fSecondsElapsed=0.016429, iModelInstanceIndex=0/nLODCount=5) - pkLODCtrl->GetModelInstance() == NULL

Pliki tekstur maja pewnie po 0 kb.

Nadal nie umiesz czytać syserr'u.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...