Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

format kompa...

ZapominamMaili

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, dzisiaj kupilem battlefielda 4 i cos mi nie dziala, wkurzylem sie, no i ogolnie mam balagan troche na kompie i mysle ze format by sie przydał.... problem jest w tym ze nie wiem jak go zrobic to po 1 a po 2 moj komputer byl kupiony z 3 lata temu w media markcie i odrazu jak go podlaczylem to mialem wszystko... nie przypominam sobie aby dolaczali do niego jakies płytki z windowsem... licze na porade jakiegos speca co zrobic :c mam win7 64b

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

HD 5770, i5 2400K, 8gb ram, win7 64bit

karta jest strasznie słaba. Nigdy się nie spotkałem z i5 2400K może miałeś na myśli i5 2500K ? czy może i5 2400 ? Tak czy siak karta jest słaba i moze bf4 nie dzialac płynnie. Spróbuj od nowa zainstalować tą grę.

Opublikowano

Jak nie masz płyty z windowsem to kup nowego (około 350 zł) lub ściągnij z neta, potem nagrywasz na płytkę lub pendriva i ustawiasz boot zamiast dysku to z urządzenia na którym nagrałeś system. Dalej już łatwo

Opublikowano

karta jest strasznie słaba. Nigdy się nie spotkałem z i5 2400K może miałeś na myśli i5 2500K ? czy może i5 2400 ? Tak czy siak karta jest słaba i moze bf4 nie dzialac płynnie. Spróbuj od nowa zainstalować tą grę.

co jak co ale na laptopowej GT 540M bf4 działa płynnie do czasu gdy sie nie pojawia jakas akcja czy strzelanina powiedzmy, a HD 5770 ciśnie do 100 fps na low w full hd w bf3... wiec średnio chce mi sie wierzyc w to.

true faith mógłbyś mi na priv czy tutaj dać linka do windowsa 7 64b albo coś? i trzeba do tego jakiś klucz? bo chce mieć jakiegoś pewnego windowsa i wgl...

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...