Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kogoś bardzo pojechaliście?

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wczoraj gram se na kwadratowej masakrze i jakies dziecko pisze ze moj kolega z ktorym gadalem na skype ukradl trzcine i już płacz z powodu trzciny i mówi ze ma ss i wogóle. A ja mu "ss'a to ty masz jak cie stara rodziła" xD a że rzafko tak mi sie udaje to srałem ze szczescia xD a brechtu tyle było xD koles wylazł z serwa a ja pykałem do 1 w nocy xD

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Brawo, gratulacje kurwa! Ja to bym nie odważył się mu tak dogadać. Na jego miejscu to bym skoczył z okna.

Na pocieszenie dam przepis na chleb z masłem:

1. Bierzesz kromkę chleba w rękę.

2. Drugą ręką smarujesz masłem.

3. Wpierdalasz.

Opublikowano

Eeee gratuluję inteligencji. Widać że cie też SS robił w geccie

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Ty to masz życie na krawędzi.

Minecraftowy gangster. Ten gracz już więcej nie zagra w Minecrafta.

Pewnie zamknął się w sobie.

Idź się pochwalić rodzinie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Idź się pochwalić rodzinie.

Dobry pomysł, gdy już wszyscy zbiorą się przy wigilijnym stole niech opowie im tą historie

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dziecko, to nawet nie są hejty o.O Ludzie są zażenowani Twoimi tematami jak i Twoimi postami.

Niewiadomo czy to edukacja w kraju robi z dzieci takich debili czy Ty wynosisz to z domu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...