Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zalogować na Minecraft.net

PixLok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zaczęło się od tego, że na święta chciałem zmienić skina. Weszłem na minecraft.net i gdy próbowałem się zalogować pojawiało się: Oops, unknown username or password. If you are logging in with a Mojang account make sure to use your e-mail address as username.
Użyłem opcji przypomnienia hasła wszystko poszło pomyślnie, zmieniłem hasło lecz gdy próbuję się zalogować nadal to samo, mimo, że wszystko przebiegło pomyślnie. Zmieniłem e-mail, a następnie znowu hasło, wszystko jak zwykle pomyślnie lecz nadal nie mogę się zalogować gdyż za każdym razem wyskakuje to co wyżej. Czytałem że wystarczy zamiast nicku wpisać e-mail... nadal nic -,-. Próbowałem także wszystkiego na stronie mojanga. Co mogę z tym zrobić ?
Mam premium i do lauchera mogę się zalogować, a na stronie ;(

Dodam jeszcze, że po zmianie hasła/e-maila mogę się tym hasłem czy e-mailem normalnie zalogować w launcherze, więc ty minecraft.ten ma ,,jakiś problem'' czy co...
Naprawdę kończą mi się pomysły i cierpliwość.
Liczę na jakieś wasze pomysły.
Z góry dzięki i sory że aż tyle czytania :P

Jestem nowy, wiec przepraszam jeśli umieściłem post w złym miejscu.

ps. sory za błąd w temacie ;P

Opublikowano

Może mają jakieś błędy. Spróbuj za jakiś czas.

No możliwe lecz z tego co czytałem to więcej osób tak ma i wszystkim tak się dzieje od wersji 1.6 +

Opublikowano

1) Mojang znalazł jakiś błąd i go naprawia.

2) Konto nie zostało kupione z Minecraft.net, zostało kupione z fałszywych kart kredytowych.

3) Usuń pliki cokies.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

być może mają serwy przeciążone, święta są i ludzie kupują gifty jako prezenty

Opublikowano

Po kupnie minecrafta miałem tak samo dopiero jak logowałem się przez maila zadziałało.Możliwe ze przez święta tak jest ludzie kupują dużo giftcodów.

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...