Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie, jaki prezent dostaniecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostanę NIC(za stary chyba już jestem na to) ,ale sam Sobie kupiłem pod gwiazdkę Telefon i 1,5 litrowego GRANTS'a i to Mi wystarczy by święta były spoko :D

Opublikowano

Dostanę NIC(za stary chyba już jestem na to) ,ale sam Sobie kupiłem pod gwiazdkę Telefon i 1,5 litrowego GRANTS'a i to Mi wystarczy by święta były spoko :D

Nie stary tylko bez przyjaciół :D .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

pierwszy raz słyszę żeby w polsce na święta dostawało się prezenty , od tego jest mikołaj . Chujowy zwyczaj za oceanu .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Uczeń
Opublikowano

pierwszy raz słyszę żeby w polsce na święta dostawało się prezenty , od tego jest mikołaj . Chujowy zwyczaj za oceanu .

+1.

Nie dostane nic ofc.

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Sorry, ale muszę Ci to powiedzieć: Mikołaj nie istnieje.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

tak samo jest u mnie. małych dzieci niema (jestem najmłodszy w styczniu stuknie 21 lat o.0), niema potrzeby po prostu "obdarowywania" się w tym jednym szczególnym dniu. każdy kupuje jakieś czekoladki czy inną pierdółkę "za drobne" i po prostu pakuje pod choinkę, kto chce ten bierze i tyle.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ostatnio rozmawiałem z tatą o nowych słuchawkach, więc najprawdopodobniej właśnie słuchawki znajdę pod choinką. ;)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Bardzo bym chciał nowego laptopa od wszystkich :3, bo stary już zamula troche będzie prezentów xD 18 osób na wigilii :D

Opublikowano

Ja dostałem 200zł,słodycze, perfumy i bokserki :D

Tak wczesnie masz wigilie?

Opublikowano

Tak wczesnie masz wigilie?

Wigilii jeszcze nie miałem, ale u nas panuje taki zwyczaj, że wcześniej się prezenty daje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...