Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Lan

Danieldar11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcę grać z kolegą na paczce modów przez hamachi przez lan , lecz gdy wchodzę na server nie mogę nic robić nic zbierać itp. , a po kilku minutach ( max 2 min ) mnie wyrzuca .

Proszę o pomoc

Opublikowano

Twój 'kolega' jest twórcą serwera? Jeśli tak to prawdopodobnie ma zbyt słabe łącze, aby można było grać na poziomie. ;)

Opublikowano

Słabo, ja grając na serwie hamachi kolegi który ma net 100 mb/s miałem max 10 fps i mnie wywalało, polecam kupić serwer paruslotowy, to jest koszt max 5 zł, można w większości hostingów płacić sms-em

Opublikowano

Mi nie chodzi o fps , bo co do fps to obydwoje mam po około 100 . Chodzi o to ,że wchodzę na server, a on widzi , że ja normalnie zbieram , rozwalam bloki , podnosze je do eq i tak dalej , a ja nie.

Opublikowano

@2up

Najlepiej kupić serwer paruslotowy, który obsługuje Forge itp. z lepiej większą ilością ramu.

Masz tutaj parę hostingów gdzie za małą opłatą masz dostęp do wszystkich silników:

www.fiberhost.pl
www.lvlup.pro

serwer_ourmc.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...