Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno Pacc

WezyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak temat wskazuje chciałbym zakupic pacc :P . Problem w tym że nie za bardzo oriętuje sie gdzie go zakupic bo nie jestem pełnoletni :( . Wiec pytanie do was Gdzie zakupić , Jak i ile trzeba zapłacić chodzi mi o pacc na miesiąc . Dzieki :p

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

W chodzisz na stronke

http://pacc.eu/show-products

. Tam najlepiej kupić paca . A jesli jesteś niepełno letni to po prostu kup sobie paysefcarda za 50 zł i nie ma problemu . Tylko musisz luknąc czy w twojej okolicy jakiś sklep posiada ta usługę

Potem to tylko wchodzisz na tą stronke wybierasz oferte na ile pac , potem wybierasz jaka platnośc (Paysefcard) wpisujesz kod z tej karty która zakupiłeś i gotowe

Opublikowano

Dzieki :P . Trzeba tam założyć konto ? Jestem zielony w tych sprawach . Założmy że kupiłem tego paysefcard i gdzie to wpisać . I pozniej co dalej dostaje kod czy coś , pierwszys raz mam zamiar kupic pacc :D

@edit 50 zł hmm tam jest pacc za 31 + vat wiec można dokupic jakieś platynki za ten hajs co zostanie ;p ?.

c848.jpg

Opublikowano

Nie musisz żadnego konta tam zakładać . Wybierasz jakiego paca chesz kupić i dajesz do koszyka potem wchodzisz do koszyka i dalej lecisz z tym zamówieniem , potem bedzie wybór platnosci - wybierasz paysefcard i klikasz dalej . Wyswietli ci sie taka ramka w której bedziesz musiał wklepac ten kod z paysefcarda którego kupiłeś w hurtowni czy innym sklepie . Po zakonczeniu kupna , dostajesz na e-maila 3 wiadomości , w jednej z nich jest kod na twojego paca . Potem przechodzisz na tibia.com logujesz sie wybierasz kup paca np za 30 dni i tam bedzie oferta platnosci wybierasz code... cos tam nie pamietam zbyt dobze i potem ta mwpisujesz ten kod który otrzymałeś na e-maila i tyle .

A był bym zapomniał potem tylko musisz go aktywowac i koniec ; D

Z 50 zł zostanie ci z 10 bo jeszcze dolicza sie tam jakiś vat ; / .

Opublikowano

Dzieki . Myśle że sobie poradze po świetach zamówie :P

c848.jpg

Opublikowano

Pewnie nie taki zły pomsysł :D . Jak byś tak po kolei wszystko wytłumaczył napewno by sie komuś przydało :P

c848.jpg

Opublikowano

dziś jak tylko przyjadę z pasterki to zrobie - Więc rezerwuję sobie ten poradnik ; )

Podeslij link z poradnikiem potem na pw jak będzięsz mógł

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...